Kantoor - Huur

Eendrachtsweg 62 3012LG Rotterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 5.000,- per maand

Eendrachtsweg 62 3012LG Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Eendrachtsweg 62 in Rotterdam

Kantoor - Huur
441 m2

Object: Een geweldige kans om een zelfstandig kantoorpand te betrekken op een fraaie stadslocatie! Direct om de hoek van de Witte de Withstraat en langs de Westersingel ligt dit klassieke kantoorpand, dat "direct te betrekken" is. Een representatieve gevel/entree wordt gecombineerd met 512 m2 (BVO) kantoorruimte met balkon alsmede een fraaie diepe achtertuin. Voor een overzicht van de indeling van de kantoorruimte verwijzen wij u naar de plattegrond.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal ca. 441 m² verdeeld over diverse verdiepingen.
Souterrain: 87 m².
Begane grond: 89 m².
Eerste verdieping: 89 m².
Tweede verdieping: 89 m².
Derde verdieping: 87 m².

Parkeervoorziening: Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor op de openbare weg worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR). Tevens is er op ca. 150 m¹ afstand van het object een parkeergarage gelegen waar abonnementen voor kunnen worden afgesloten.

Locatie/bereikbaarheid: Het pand is gelegen aan de Eendrachtsweg en kijkt uit over een van de mooiste singels van Rotterdam, de “Westersingel”. De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als per openbaar vervoer. Tramlijn 5 stopt voor de deur en Metrostation “Eendrachtsweg” bevindt zich op een afstand van ca. 250 meter. De A16 (Rotterdam – Breda) is middels een snelle verbinding over de “Maasboulevard” binnen enkele minuten bereikbaar.

Internetverbinding: Het kantoorpand is in gebruik geweest als internet development bureau. Er is een server room vzv dubbele airco met meerdere 19 inch racks. Aansluiting op 2 verschillende glasvezel providers en Ziggo zakelijk Max internet (600MB/50MB). De 30 werkplekken zijn vzv UTP cat 5 netwerk verbindingen.

Opleveringsniveau: in huidige staat voorzien van:
- tapijt vloer;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- airco units;
- cv;
- verwarming middels radiatoren;
- pantry;
- toilet;

Aanvaarding: per direct beschikbaar.

Huurprijs: € 5000,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Eendrachtsweg 62 te Rotterdam

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 5.000,- per maand
oppervlakte:
441 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (125), Cool (76), Oude Westen (50), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), Hoogvliet-Noord (33), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Barendrecht-Oost (22), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Eendrachtsweg 62 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 441 m2 en ligt op Eendrachtsweg 62 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen