Kantoor - Huur

Fascinatio Boulevard 204-300 3065WB Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 440,- per maand

Fascinatio Boulevard 204-300 3065WB Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Fascinatio Boulevard 204-300 in Rotterdam

Kantoor - Huur
12 m2 - 200 m2

Kantoorruimte huren Fascinatio Boulevard 204 (Rotterdam)

Ben je met jouw organisatie op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Rotterdam, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje in dit unieke kantoorgebouw “The Mark” in Rotterdam. Binnen dit business center zijn diverse kantoorruimtes van uiteenlopende formaten beschikbaar welke te huur zijn tegen flexibele voorwaarden. Deze locatie biedt een inspirerende en professionele werkomgeving waar je zelfstandig kunt werken, sparren met collega's en tevens klanten en relaties kunt ontvangen. Met de ligging naast de A16 en de nabij gelegen Metrohalte Kralingen Zoom is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Benieuwd of deze locatie bij jouw onderneming aansluit? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Faciliteiten
Wanneer je er voor kiest om een kantoorruimte te huren aan de Fascinatio Boulevard 200 in Rotterdam, kan je naast je kantoorruimte ook gebruikmaken van de geboden services en faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bemande receptieservices in de centrale entree van het gebouw, die jou en je klanten ontvangt en de post voor je verwerkt. Daarnaast beschikt het gebouw over verschillende lounges waar je in informele setting kunt overleggen. Toch behoefte aan meer privacy? Dat is geen Probleem. Het gebouw beschikt namelijk over meerdere vergaderzalen die per dagdeel te huur zijn. Daarnaast beschikt het gebouw ook over een gym en bedrijfsrestaurant.

Beschikbaarheid
Voor de verhuur zijn er momenteel nog meerdere kantoorruimte beschikbaar, welke variëren in grootte. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tweepersoonskantoor? Deze zijn al te huur van € 440,- per maand. Toch behoefte aan meer ruimte. Neem dan dit zespersoons kantoor, te huur vanaf € 1.700,- per maand.

Locatie en bereikbaarheid
Kantoorgebouw “The Mark” is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie. De nabijheid van de A16, met een oprit naar Brainpark III zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto. Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent.

Huur jij binnenkort ook een kantooruimte aan de Fascinatio Boulevard 204 in Rotterdam?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 440,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
12 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Donkersloot (67), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (30), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Spaanse Polder (26), Barendrecht-Oost (18), Fascinatio (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fascinatio Boulevard 204-300 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt 's-Gravenland te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Fascinatio Boulevard 204-300 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen