Kantoor - Huur

Maasboulevard 124 3011TX Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.100,- per maand

Maasboulevard 124 3011TX Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Maasboulevard 124 in Rotterdam

Kantoor - Huur
80 m2

Op zoek naar een nieuw pand voor uw onderneming? Dit representatief kantoorpand is momenteel beschikbaar voor de verhuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor het inplannen van een bezichtiging.

Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de Maasboulevard. Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A16 bevinden zich op 10 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A20 en de A15.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 meter loopafstand. Daarnaast bevindt Metro Oostplein zich op 350 meter afstand en de Tram op 500 meter loopafstand.

Metrage

Kantoorruimte circa. 80 m² BVO

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Gemengd-2 bestemming. De aangewezen gronden zijn bestemd voor:

• Kantoren

• Maatschappelijke voorzieningen

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Airconditioning
• Aluminium kozijnen
• Dubbele beglazing
• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluiting
• Kabelgoten
• Pantry in overleg
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Vliesbehang

Huurcondities

Huurprijs: € 1.100,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig kantoorpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Maasboulevard 124 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.100,- per maand
oppervlakte:
80 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (125), Cool (74), Donkersloot (58), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (36), BT Bijdorp (32), Rivium 1e straat (28), BT Vaanpark 2 (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (36), Bijdorp (32), Spaanse Polder (28), Donkersloot-Noord (25), Donkersloot-Zuid (24), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maasboulevard 124 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stadsdriehoek te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Maasboulevard 124 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen