Kantoor - Huur

Mauritsweg 51 3012JP Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Mauritsweg 51 3012JP Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Mauritsweg 51 in Rotterdam

Kantoor - Huur
Midden in het centrum van Rotterdam op steenworp afstand van het centraal station bieden wij 2 karakteristieke kantoorvloeren aan.
Met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet is het object uitstekend te bereiken per auto. Tram- en metrostation Eendrachtsplein bevindt zich op nog geen 3 minuten loopafstand!
In het pand bevinden zich diverse toiletruimtes en pantry's. Verder beschikt het pand over centrale verwarming, evenals afgewerkte vloeren en wanden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Gadering (hoogvliet) (21), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Mauritsweg 51 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Mauritsweg 51 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen