Kantoor - Huur

Oostzeedijk 238 3063BP Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 90,- per m² / jaar

Oostzeedijk 238 3063BP Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oostzeedijk 238 in Rotterdam

Kantoor - Huur
145 m2 - 291 m2

Object: markant kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam aan de rand van gemeente Kralingen. Dit pand uit 1956, ontworpen door architect Maaskant, kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling. Op de 5e van het kantoorgebouw is een gehele verdieping beschikbaar van ca. 291 m². Deze ruimte is eventueel ook in twee afzonderlijke ruimtes van elkaar te huren circa 145 m². Kortstondig huren van deze ruimte of een gedeelte hiervan is bespreekbaar (minimaal 1 jaar).

Indeling 5e verd.: entree, wachtruimte, toilet, vergaderruimte, kantoorruimte met airco en eigen pantry.

Parkeervoorziening: betaald parkeren kan voor de deur voor circa € 35,- p/m, de parkeervergunning is via gemeente Rotterdam aan te vragen.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is middels auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De tram stopt voor de deur, de metro is op loopafstand bereikbaar. Ook bent u binnen enkele minuten op de ring Rotterdam. Rotterdam Kralingen staat bekend om zijn vele gezellige cafés en goede restaurants, Rotterdam Blaak met de Markthal en het gelijknamige treinstation zijn snel te bereiken. Kortom een leuke locatie om dagelijks met plezier aan het werk te gaan.

Opleveringsniveau: casco, in huidige staat.

Huurprijs Oostzeedijk 238 5e verdieping: € 90,- p/m² p/j excl. BTW.

Servicekosten: € 35,- p/m² per jaar excl. BTW, bij vooruitbetaling per maand te voldoen. De navolgende leveringen en diensten zijn inbegrepen:
- onderhoud van installaties, zoals centrale verwarming, hydrofoor, brandbeveiliging, brandmelding en liften, verlichting gemeenschappelijke ruimten, brandhaspels/brandblussers, noodverlichting;
- energieverbruik van de onder hierboven bedoelde installaties, meterhuur en meteropname; -
- elektriciteitsverbruik gemeenschappelijke ruimten;
- elektriciteitsverbruik in het gehuurde, meterhuur en meteropname;
- waterverbruik in het gehuurde, meterhuur en meteropname;
- gemeenschappelijk waterverbruik (Cv-ketel, brandhaspel) incl. meterhuur en meteropname;
- gasverbruik/warmteverbruik in het gehuurde, meterhuur en meteropname;
- schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten;
- wassen van de beglazing, kozijnen en afwasbare puien aan de buitenzijde van het gebouw, alsmede de beglazing van de entree en overige gemeenschappelijke ruimten;
- abonnement alarmopvolging brandmeldinstallatie; de aan de alarmopvolging verbonden kosten en telefoonkosten verbonden aan het doormelden van brandalarm;
- onderhoud en reparatie hang- en sluitwerk buitendeuren;
- milieuheffing op afvalwater;
- andere voorzieningen en diensten de redelijkerwijze geacht moeten worden in het belang van de huurders te zijn getroffen respectievelijk te worden verleend;
- administratiekosten van de bovengenoemde voorzieningen en diensten à 5 % van deze kosten.

Afrekening gebeurt op basis van nacalculatie.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en de BTW geschiedt steeds in termijnen van een maand bij vooruitbetaling.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van drie maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
291 m2
In units vanaf:
145 m2
Bouwjaar:
1956
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (176), Nieuwe Werk (125), Cool (77), Donkersloot (61), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Donkersloot-Noord (26), Donkersloot-Zuid (25), Barendrecht-Oost (22), Fascinatio (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oostzeedijk 238 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Struisenburg te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 291 m2 en ligt op Oostzeedijk 238 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen