Kantoor - Huur

Rose-Spoorstraat 55 3071EN Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Rose-Spoorstraat 55 3071EN Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rose-Spoorstraat 55 in Rotterdam

Kantoor - Huur
137 m2

Zoek jij een grote kantoorruimte in Rotterdam Zuid op een zichtbare locatie naast een treinstation? Dan is deze ruime kantoorruimte op de hoek van de Oranjeboomstraat en Rose-Spoorstraat iets voor jou. Deze ruimte is recent verbouwd van kroeg naar kantoor, waarbij alle wanden strak zijn gestukt en er twee nieuwe toiletten en een keuken zijn geplaatst.

LOCATIE

Deze mooie kantoorruimte ligt naast treinstation Rotterdam Zuid en twee bushaltes, waardoor het extra goed bereikbaar is voor je collega’s en klanten. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur en in de gehele wijk Feijenoord.

INDELING

Je kunt het oppervlakte van 137m2 volledig naar eigen zin indelen, er staan geen tussenwanden in de ruimte. De ruimte heeft veel ramen wat ervoor zorgt dat er veel daglicht binnenkomt.

OPLEVERINGSNIVEAU

De kantoorruimte wordt casco verhuurd inclusief:

  • Basis meterkast;
  • Twee toiletten;
  • Keukenblok. 

 

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM

Ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSINDEXERING

Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING

Verhuurder wenst te opteren voor met BTW-belaste huur en verhuur. Indien huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met BTW-belaste huur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samengesteld, geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
137 m2
Beschikbaar per:
01 april 2020
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Donkersloot (64), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Donkersloot-Noord (27), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rose-Spoorstraat 55 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Feijenoord te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 137 m2 en ligt op Rose-Spoorstraat 55 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen