Kantoor - Huur

Schietloodstraat 31 3071SC Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.150,- per maand

Schietloodstraat 31 3071SC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Schietloodstraat 31 in Rotterdam

Kantoor - Huur
170 m2

Bereikbaarheid:
De Schietbaanstraat is een zijstraat van de Oranjeboomstraat waar een mix van detailhandel en dienstverleners zijn gevestigd. De Schietloodstraat is centraal gelegen nabij de Hef en Willemsbrug aan de rand van de Kop van Zuid met Feijenoord. Bushalte en station Zuid op loopafstand.  

Parkeren:
Langs de openbare weg kan men (nog niet betaald) parkeren.  

Oppervlakte:
Begane grond ca. 104 m2;
1e verdieping ca. 66 m2. 

Huurprijs:
€ 1.150,00 per maand exclusief BTW.  

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en voorzien van:
- Nieuwe pantry;
- Nieuw toilet;
- Cv installatie.  

Indeling verbouwing is (nu nog) bespreekbaar.

Beschikbaarheid:
In overleg vanwege de renovatie.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2016=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.  

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.150,- per maand
oppervlakte:
170 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (160), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Donkersloot (47), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (43), Rivium 1e straat (29), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (35), Hoofdweg-Noord (27), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (26), Donkersloot-Noord (21), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schietloodstraat 31 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Feijenoord te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 170 m2 en ligt op Schietloodstraat 31 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen