Kantoor - Huur

Schieweg 125 3038AL Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Schieweg 125 3038AL Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Schieweg 125 in Rotterdam

Kantoor - Huur
Per direct hebben we deze gunstig gelegen winkel beschikbaar.
Naast de riante raampartijen is de de winkel-/kantoorruimte onder andere voorzien van:
– vloer
– verwarming middels c.v.;
– systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
– rolluiken;
– pantry;
– toilet;
De Schieweg is gelegen in Rotterdam Bergpolder. Bergpolder is een wijk in het noorden van Rotterdam en maakt deel uit van de deelgemeente Rotterdam-Noord. Het betreft èèn van de drukste hoofdwegen tussen het centrum van Rotterdam (Hofplein) en Rotterdam-Noord en waarborgt een hoge attentiewaarde middels de doorstroming van langsrijdend verkeer. De Schieweg is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer door haar ligging nabij de rijksweg A 20 (Hoek van Holland – Utrecht). Met openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar met verschillende tram en busverbindingen.
Parkeren
Op de Schieweg, alsmede op de nabij gelegen Bergselaan, is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (176), Nieuwe Werk (125), Cool (77), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28), Spaanse Polder (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Rotterdam Noordwest (39), Vaanpark (38), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schieweg 125 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bergpolder te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Schieweg 125 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen