Kantoor - Huur

Schieweg 127 3038AL Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Schieweg 127 3038AL Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Schieweg 127 in Rotterdam

Kantoor - Huur
Per direct hebben we deze gunstig gelegen winkel beschikbaar.
Naast de riante raampartijen is de de winkel-/kantoorruimte onder andere voorzien van:
– vloer
– verwarming middels c.v.;
– systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
– rolluiken;
– pantry;
– toilet;
De Schieweg is gelegen in Rotterdam Bergpolder. Bergpolder is een wijk in het noorden van Rotterdam en maakt deel uit van de deelgemeente Rotterdam-Noord. Het betreft èèn van de drukste hoofdwegen tussen het centrum van Rotterdam (Hofplein) en Rotterdam-Noord en waarborgt een hoge attentiewaarde middels de doorstroming van langsrijdend verkeer. De Schieweg is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer door haar ligging nabij de rijksweg A 20 (Hoek van Holland – Utrecht). Met openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar met verschillende tram en busverbindingen.
Parkeren
Op de Schieweg, alsmede op de nabij gelegen Bergselaan, is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald).
Interesse? Neem snel contact met ons op!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (125), Cool (77), Oude Westen (50), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28), Spaanse Polder (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Rotterdam Noordwest (39), Vaanpark (38), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schieweg 127 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bergpolder te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Schieweg 127 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen