Kantoor - Huur

Van Nelle Fabriek 0 3044BC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 395,- per maand

Van Nelle Fabriek 0 3044BC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Van Nelle Fabriek 0 in Rotterdam

Kantoor - Huur
34 m2 - 182 m2

Je kantoor op de UNESCO Werelderfgoed lijst?

NU EARLY BIRD PRICING: vanaf € 395,- per persoon per maand excl. BTW (vanaf 2 personen).

Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd.

In Rotterdam kan dat. Offices For You heeft sinds 2018 prachtige kantoren gemaakt in de iconische Van Nelle Fabriek. Als je een inspirerende plek zoekt: dit is er een. De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die er bijhoren misschien nog wel indrukwekkender. Gebouwd in en na de oorlog, en daarmee een van de iconen van de Nederlandse inzet in de wederopbouwperiode.

Naast de architectuur wordt je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is De Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. Op fietsafstand van het Centraal Station van Rotterdam en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto.

Een omgeving gebouwd om te werken. De beroemde architecten van De Van Nelle Fabriek wisten al dat voor mensen licht, ruimte en zuurstof nodig hebben om met plezier te kunnen werken. Met de gloednieuwe moderne designinrichting is er een plek ontstaan die een geweldige voedingsbodem kan vormen voor je bedrijf.

Huurmogelijkheden

De beschikbare units variëren vanaf 34 m² tot en met maximaal 182 m².

De kleinste unit is vanaf 4 werkplekken.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u geheel vrijblijvende contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de van Nelleweg 1 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat zijn de mogelijkheden?

Offices For You werkt volledig verassingsloos. Alles wat zij bieden is full-service. Alles is geregeld; van de ontvangst van uw gasten, het regelen van de post en het zetten van koffie.
De kantoren hebben een mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken.

• Moderne uitstraling
• Kantoor units in style ingericht
• Hoogwaardig opleveringsniveau
• Huidige kamerindeling middels scheidingswanden
• Supersnel internet
• Meubilair
• Flexplekken
• Afgesloten kantoorruimten
• Moderne toegangscontrole

Als huurder van een kantoorruimte krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:

• Bar
• Zit hoeken
• Receptie
• Kantine
• Sanitair

Wat is Offices for You

Uw werkplek is de plek om te groeien. Offices For You creëert die plek. Zij bieden u een omgeving waar u kunt werken en kunt leren. Waar u andere ondernemers kunt ontmoeten om zo uw netwerk te laten groeien. Dat doen zij op locaties die indruk maken. Locaties waar u zelfs niet-klanten uitnodigt om te komen kijken, gewoon omdat het verhaal zo goed is.

Huurcondities

NU EARLY BIRD PRICING: vanaf € 395,- per persoon per maand excl. BTW (vanaf 2 personen).

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de van Nelleweg 1 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 395,- per maand
Totale oppervlakte:
182 m2
In units vanaf:
34 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), Hoogvliet-Noord (36), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (41), Rotterdam Noordwest (39), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Weg En Land (18), Vijfsluizen (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Van Nelle Fabriek 0 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Spaanse Polder in de buurt Spaanse Polder te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 182 m2 en ligt op Van Nelle Fabriek 0 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen