Kantoor - Huur

Vareseweg 135a 3047AT Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 89,- per m² / jaar

Vareseweg 135a 3047AT Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Vareseweg 135a in Rotterdam

Kantoor - Huur
100 m2 - 529 m2

Object: Hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte van 529 m² op de verdieping van een modern bedrijfscomplex gelegen op de hoek Vareseweg / Kiotoweg op bedrijventerrein Rotterdam Noordwest.

Het complex beschikt over twee royale trappenhuizen, een lift en ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Diverse voorzieningen zoals nieuwe vloerbedekking, systeemplafonds met inbouwverlichting, keukenblok, kabelgoten t.b.v. elektra en databekabeling, te openen ramen en verwarming middels radiatoren.

Het complex is zeer gunstige gelegen aan de ruit van Rotterdam tussen de A20 en de A13 en de verlengde A4.

Vloeroppervlakte:
Vareseweg 135A - unit 1
529 m² kantoorruimte op 1e verdieping
Deelverhuur van deze ruimte is ook mogelijk vanaf circa 100 m².

Opleveringsniveau:
Kantoren
- 2 royale gemeenschappelijk trappenhuizen;
- lift;
- toiletgroepen (gezamenlijk);
- invaliden toilet;
- pantry;
- nieuwe vloerbedekking;
- systeemplafonds met inbouwverlichting en bewegingssensor;
- kabelgoten t.b.v. elektra en databekabeling;
- te openen ramen;
- verwarming d.m.v. radiatoren;
- mechanische ventilatie.

Buitenterrein
- verharding d.m.v. betonklinkers;
- verlichting;
- groenvoorziening.

Parkeervoorziening: 11 toebedeelde gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie/bereikbaarheid: bedrijvenpark Rotterdam Noordwest is zeer gunstig gelegen aan de ruit van Rotterdam tussen de A20 en de A13 en de verlengde A4. Rotterdam Airport en de haven zijn om de hoek.

Aanvaarding: in overleg.

Huurtermijn: flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Huurprijs: € 89,- excl. BTW per m² per jaar.

Servicekosten: € 15,- excl. BTW per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: de maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.
Zekerheidsstelling: een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden, inclusief eventuele servicekosten en omzetbelasting.

Omzetbelasting: uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Vareseweg 135A te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 89,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
529 m2
In units vanaf:
100 m2
Bouwjaar:
2006
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (174), Nieuwe Werk (124), Cool (75), Oude Westen (50), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), Hoogvliet-Noord (36), Spaanse Polder (29), Struisenburg (31), Schiemond (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rotterdam Noordwest (39), Spaanse Polder (29), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (21), Weg En Land (18), Vijfsluizen (17), Tanthof Oost (16), Berkelse Poort (15), Graveland, 's- (14), Spoorhaven (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vareseweg 135a in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 529 m2 en ligt op Vareseweg 135a in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen