Kantoor - Koop

Vijverhofstraat 47 3032SB Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Vijverhofstraat 47 3032SB Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Vijverhofstraat 47 in Rotterdam

Kantoor - Koop
30 m2 - 105 m2

In dit kantoorgebouw aan de Vijverhofstraat 47 zijn diverse ruime kantoorruimtes beschikbaar. Dit bedrijfsverzamelgebouw is een broedplaats voor creatieve professionals. Hierbij kun je denken aan reclamebureaus, architecten en industrieel ontwerpers. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn al hoogwaardige kantoorruimtes te huur vanaf 30 m² kantoorruimte. de inrichting van het kantoor is modern en industrieel.

Omgeving:
Het kantoor aan de Vijverhofstraat is te gesitueerd in het centrum van Rotterdam. Door de ligging, in het centrum, zijn er veel andere bedrijven, winkels, horecafaciliteiten en vervoersmogelijkheden op loopafstand van het kantoorgebouw.

Het kantoor is omsloten door diverse bus- en tramhaltes met directe verbindingen naar het Centraal Station van Rotterdam. Wat overigens ook op maar 10 minuten loopafstand van het kantoor is gesitueerd. Mijn eigen vervoer zijn de op/afritten van de A13 en de A20 binnen 15 minuten bereikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
105 m2
In units vanaf:
30 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Stadsdriehoek (17), Middelland (12), Nieuwe Werk (9), Nieuwe Westen (9), BT Cornelisland (8), Cool (8), Oude Noorden (8), Centrum (5), Oostbuurt (7), Vreewijk (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Slachthuisweg Stena (8), Bijdorp (6), Hoofdweg-Noord (4), Rivium (3), Rotterdamseweg Zuid (5), Barendrecht-Oost (4), Fascinatio (2), Gadering (hoogvliet) (4), Rotterdam Noordwest (4), Stormpolder (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vijverhofstraat 47 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Agniesebuurt te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 105 m2 en ligt op Vijverhofstraat 47 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen