Kantoor - Huur

Vijverhofstraat 47 3032SB Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 525,- per maand

Vijverhofstraat 47 3032SB Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Vijverhofstraat 47 in Rotterdam

Kantoor - Huur
30 m2 - 105 m2

In het kantoorgebouw aan de Vijverhofstraat 47 in Rotterdam zijn diverse ruime kantoorruimtes beschikbaar. Dit bedrijfsverzamelgebouw is een broedplaats voor creatieve professionals: van reclamebureaus en architecten tot industrieel ontwerpers. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn hoogwaardige kantoorruimtes te huur vanaf 22 m². De inrichting van het kantoor is modern en industrieel.

Omgeving
Het kantoor aan de Vijverhofstraat is gesitueerd in het centrum van Rotterdam. Door de ligging in het centrum zijn er veel andere bedrijven, winkels, horecafaciliteiten en vervoersmogelijkheden op loopafstand van het kantoorgebouw.

Het kantoor is omsloten door diverse bus- en tramhaltes met directe verbindingen naar het centraal station van Rotterdam. Het is ook mogelijk binnen 10 minuten naar het station te lopen. Met eigen vervoer zijn de op- en afritten van de A13 en A20 binnen 15 minuten bereikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 525,- per maand
Totale oppervlakte:
105 m2
In units vanaf:
30 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31), Struisenburg (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (19), Fascinatio (16), Delftechpark (16), Berkelse Poort (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vijverhofstraat 47 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Agniesebuurt te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 105 m2 en ligt op Vijverhofstraat 47 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen