Kantoor - Huur

Weena 766 3014DA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.440,- per maand

Weena 766 3014DA Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Weena 766 in Rotterdam

Kantoor - Huur
23 m2 - 3000 m2

Kantoorruimte huren aan het Weena (Rotterdam)
Op een prachtige zichtlocatie nabij het centraal station van Rotterdam vind je deze unieke kantoorruimte gelegen op de 11e en 19e verdieping. Momenteel zijn er voor de verhuur diverse kantoorruimten beschikbaar. De directe omgeving is een dynamische locatie waarin wonen, werken en winkelen samenkomen. Daarnaast liggen talloze voorzieningen op loopafstand zoals het WTC Rotterdam, Theater Rotterdam Schouwburg en het Holland Casino Rotterdam.

Huurprijzen
Op deze kantoorlocatie huur je een werkplek waarbij alle faciliteiten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan de schoonmaak van de kantoorruimte, koffie- en thee faciliteiten en gratis gebruik van snel internet met een veilige VPN-verbinding. Ben je geïnteresseerd in het huren van een werkplek? Deelverhuur is al mogelijk vanaf 2 werkplekken en is al te huur vanaf € 1.440,- per maand. Op zoek naar iets groters? Er zijn ook ruimtes te huur van 23 m² kantoorruimte voor een maandelijks bedrag van € 1950,-. Daarnaast is het ook mogelijk om groter ruimtes te huren tot 1.000 m² kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het Rotterdam Centraal Station en is daardoor uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Neem je liever de auto? Ook daarvoor is deze kantoorlocatie perfect door de ligging nabij de S113. Dit biedt directe verbindingen met de A13 en de A20 waardoor alle Nederlandse snelwegen bereikbaar zijn.

Alle faciliteiten in combinatie met waanzinnig uitzicht
Als huurder maak je gebruik van alle faciliteiten in het kantoorgebouw: van high-speed glasvezel internet tot een receptie service. Wil je lunchen op kantoor? In het gebouw zit een hoogwaardig bedrijfsrestaurant. Ook voor vergaderingen zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Kom je met de auto naar kantoor en wil je een parkeerplek? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage en wordt de mogelijkheid geboden om in overleg een parkeerplek te huren bij de kantoorruimte. Word jij de nieuwe huurder van deze kantoorruimte? Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij één van onze collega’s.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.440,- per maand
Totale oppervlakte:
3.000 m2
In units vanaf:
23 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (165), Nieuwe Werk (123), Cool (72), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (47), BT Bijdorp (34), Rivium 1e straat (28), BT Vaanpark 2 (32), Hoogvliet-Noord (30), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (38), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Berkelse Poort (15), Graveland, 's- (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weena 766 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oude Westen te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3000 m2 en ligt op Weena 766 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen