Kantoor - Huur

Weena 788 3014DA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.260,- per maand

Weena 788 3014DA Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Weena 788 in Rotterdam

Kantoor - Huur
18 m2 - 2000 m2

In dit prachtige gebouw, recht tegenover Rotterdam Centraal station, bieden wij full-service kantoren op de 11e en 19e verdieping. De luxe uitstraling, het gebruik van hoogwaardige materialen en een verbluffend uitzicht zal er voor zorgen dat uw bezoek uw kantoor niet snel meer zal vergeten.
Prive kantoor, werkplek, kvk registratie en postadres, alles is hier mogelijk!

Diensten en info over het pand
• 24 uur toegang
• Lunchfaciliteiten
• Koffie & thee
• lounge
• Meubels (optioneel)
• Glasvezel
• Receptie
• Vergaderzalen
• Liften
• Schoonmaak in kantoor

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Weena 788 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid
Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en is zeer centraal gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk om te parkeren onder het gebouw. Uw bezoek kan parkeren in de omgeving op straat, maar ook in de naastgelegen stad garages.

Openbaar vervoer
De locatie ligt aan het stationsplein, treinstation Rotterdam Centraal is op steenworp afstand.

Huurcondities
Indicatie huurprijs: 18 m2 met uitzicht vanaf € 1.260,- per maand excl. BTW
Indicatie huurprijs: 23 m2 met uitzichtvanaf €1.610,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de metrages en huurperiode).
Indicatie huurprijs: Grotere metrages zijn ook mogelijk tot max 2.000 m2 dit is een scherper tarief per m2 en 100% maatwerk.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per 1 mei 2020 (kleine metrages)

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantooruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Weena 788 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.260,- per maand
Totale oppervlakte:
2.000 m2
In units vanaf:
18 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Gadering (hoogvliet) (21), Barendrecht-Oost (19), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weena 788 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oude Westen te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2000 m2 en ligt op Weena 788 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen