Kantoor - Huur

Westblaak 11 3012KC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 500,- per maand

Westblaak 11 3012KC Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Westblaak 11 in Rotterdam

Kantoor - Huur
40 m2 - 320 m2

Kantoorruimte te huur Westblaak 11 (Rotterdam)

Op zoek naar een goed bereikbare kantoorlocatie in Rotterdam? Op het Westblaak 11, op de kruising met de Coolsingel, zijn momenteel nog enkele kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimtes zijn te huur in verschillende metrages en op flexibele voorwaarden. Verwacht je te groeien met je organisatie? Binnen het kantoorgebouw is het mogelijk om uit te breiden. Door de nabijgelegen Coolsingel is deze kantoorlocatie te kenmerken als een dynamisch gebied waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen. Wil je met collega’s even buiten de deur lunchen? In de omgeving zijn verschillende restaurants en brasseries gelegen waar je kan genieten van een gezonde lunch.

Huurprijzen Westblaak 11

Binnen het gebouw huur je een turn-key kantoorruimte voor een vast maandelijks bedrag. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 40 m2. Ben je opzoek naar een grotere kantoorruimte? Dat kan. Er zijn ook kantoorruimtes te huur met een oppervlakte van 60 m2, voor een maandelijks bedrag van € 675,-. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Faciliteiten

Als huurder binnen het gebouw kan je gebruikmaken van alle faciliteiten. Denk hierbij aan de vergaderzalen, deze mag je gratis gebruiken. Ook zijn de kantoorruimtes 24/7 toegankelijk. Wil je lunchen op kantoor? Op elke verdieping bevindt zich een open keuken waar dagelijks je eigen lunch bereid kan worden. Indien er bezoekers langskomen kunnen zij zich melden via een intercomsysteem met videofoon.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is te kenmerken als een ideale vestigingslocatie. Vooral als je op zoek bent naar een goed bereikbare kantoorlocatie op een bruisende plek in het centrum van Rotterdam. Met het openbaar vervoer is metro- en tramstation Beurs binnen enkele minuten lopen bereikbaar. Het Station Rotterdam Blaak ligt op ongeveer zeven minuten lopen. Ook met de auto is het gebouw goed bereikbaar. Het kantoor is namelijk te bereiken via de A15, A16 en A20 en de daarop aansluitende stadswegen. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage naast het gebouw.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Westblaak 11 in Rotterdam?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 500,- per maand
Totale oppervlakte:
320 m2
In units vanaf:
40 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31), Hoogvliet-Noord (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (21), Barendrecht-Oost (18), Fascinatio (16), Berkelse Poort (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westblaak 11 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 320 m2 en ligt op Westblaak 11 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen