Kantoor - Huur

Westblaak 7 G 3012KC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 460,- per maand

Westblaak 7 G 3012KC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Westblaak 7 G in Rotterdam

Kantoor - Huur
40 m2
Op de Westblaak (naast kruising met Coolsingel) zijn per direct turnkey kantoorunits beschikbaar van verschillende metrages. De businessunits zijn gelegen op de eerste etage.
De entree is netjes en representatief en het pand is 24/7 toegankelijk. Bezoekers kunnen zich melden via een intercomsysteem met videofoon. Er zijn drie liften beschikbaar die je naar de gewenste verdieping kunnen brengen.
Naast de eigen unit kan er ook gebruik gemaakt worden van de trendy open keuken. Daarnaast is er een vergaderruimte beschikbaar, deze kan volledig gratis geboekt worden. Naast de open keuken is er nog een kleine gemeenschappelijke pantry en zijn er aparte toiletgroepen aanwezig.
Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend, metro- & tram station Beurs zijn binnen een paar minuten lopen te bereiken. NS station Rotterdam Blaak is 700 meter verderop binnen zo'n 10 minuten lopen ook prima bereikbaar.
Verwacht u als ondernemer groei? Geen probleem! Binnen ons concept kunt u als ondernemer gemakkelijk uitbreiden op dit adres.
De huurprijzen zijn inclusief servicekosten, waarbij geen naheffing zal volgen!
Momenteel hebben wij nog maar één ruimte beschikbaar! 58m2 voor €675,- ex. btw. per maand.
Kom met ons in contact voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 460,- per maand
oppervlakte:
40 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (174), Nieuwe Werk (125), Cool (74), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (36), Rivium 1e straat (28), BT Bijdorp (31), BT Vaanpark 2 (31), Spaanse Polder (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (36), Bijdorp (31), Spaanse Polder (28), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (19), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westblaak 7 G in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 40 m2 en ligt op Westblaak 7 G in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen