Kantoor - Huur

Westblaak 92 3012KM Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 550,- per maand

Westblaak 92 3012KM Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Westblaak 92 in Rotterdam

Kantoor - Huur
23 m2 - 200 m2

Kantoorruimte huren aan de Westblaak 92 (Rotterdam)

Op een centrale locatie nabij de Coolsingel vind je deze unieke kantoorruimte. Momenteel zijn er voor de verhuur zeer moderne en hoogwaardige kantoorruimten beschikbaar. Door het nabij gelegen winkelgebied van Rotterdam zijn er in de directe omgeving veel winkels en eetgelegenheden.

Huurprijzen Westblaak 92

Op deze kantoorlocatie aan de Westblaak 92 huur je een kantoorruimte waarbij alle faciliteiten inbegrepen zijn. Denk hierbij aan de schoonmaak van de kantoorruimte, koffie- en thee faciliteiten en gratis gebruik van snel internet met een veilige VPN-verbinding. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Verhuur is mogelijk vanaf een tweepersoonskantoor voor een bedrag van € 550,- per maand. Op zoek naar iets groters? Er zijn ook kantoorruimtes te huur van 40 m² kantoorruimte voor een maandelijks bedrag van € 900,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedadviseurs.

Alle faciliteiten

Als huurder maak je gebruik van alle faciliteiten in het kantoorgebouw, van high-speed internet tot receptie service. Wil je lunchen op kantoor? In het gebouw zit een hoogwaardig bedrijfsrestaurant. Ook voor vergaderingen zijn er diverse faciliteiten beschikbaar. Kom je met de auto naar het kantoor en wil je een parkeerplek? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage. In overleg is het mogelijk om een parkeerplek te huren bij de kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid
Als je het belangrijk vindt dat jouw kantoor op een dynamische en gezellige locatie is gelegen, dan ben je hier aan het goede adres. Ook de bereikbaarheid van Westblaak 92 is erg goed. kom je met het openbaar vervoer? op 5 minuten loopafstand is treinstation "Beurs" gelegen. Daarnaast zijn er ook diverse andere vervoersopties mogelijk. Kom je met eigen vervoer? Met de auto ben je vanaf de A20, A13 en A15 in enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een moderne kantoorruimte aan de Westblaak 92? Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 550,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
23 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Hoogvliet-Noord (30), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (21), Barendrecht-Oost (18), Fascinatio (16), Berkelse Poort (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westblaak 92 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Westblaak 92 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen