Kantoor - Koop

Zomerhofstraat 71 3032CK Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Zomerhofstraat 71 3032CK Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Zomerhofstraat 71 in Rotterdam

Kantoor - Koop
16 m2 - 35 m2

Het gebouw is gelegen in het Zomerhofkwartier in Rotterdam. Het gebouw beschikt over 40 units die uiterst geschikt zijn voor ondernemers die actief zijn in de creatieve branche. In het gebouw zijn ondernemingen gevestigd in de sectoren, design, kunst en cultuur. Het gebouw is 24/7 toegankelijk en bied onder anderen services aan als een lunchruimte en een vergaderruimte. kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 16 m² kantoorruimte.

Omgeving
Het gebouw is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer, binnen enkele minuten bevindt u zich op de op-afrit van de A20. Daarnaast is het gebouw ook goed bereikbaar met openbaar vervoer, Rotterdam CS is gelegen op enkele minuten lopen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
35 m2
In units vanaf:
16 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Stadsdriehoek (17), Middelland (12), Nieuwe Werk (9), Nieuwe Westen (9), BT Cornelisland (8), Cool (8), Oude Noorden (8), Centrum (5), Oostbuurt (7), Vreewijk (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Slachthuisweg Stena (8), Bijdorp (6), Hoofdweg-Noord (4), Rivium (3), Rotterdamseweg Zuid (5), Barendrecht-Oost (4), Fascinatio (2), Gadering (hoogvliet) (4), Rotterdam Noordwest (4), Stormpolder (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zomerhofstraat 71 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oude Noorden te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 35 m2 en ligt op Zomerhofstraat 71 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen