Kantoor - Huur

Droogdokkeneiland 7 5026SP Tilburg

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

Droogdokkeneiland 7 5026SP Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Droogdokkeneiland 7 in Tilburg

Kantoor - Huur
250 m2

Op prachtige locatie op kantorenpark T58 gelegen zelfstandige kantoorruimte, groot circa 250m2 gesitueerd op de begane grond, in het fraaie nieuwe gebouw waar Brecon Group eveneens gevestigd is. De ruimte is geheel zelfstandig, verdeeld over 8 kantoorruimten, kantine met pantry, toiletgroep en is turn key met hoge industriële plafonds en glazen wanden. De entree is zelfstandig, maar onder kantoortijden kan eveneens gebruikt worden gemaakt van de zeer representatieve entree, hal met balie van Brecon Group.

Bereikbaarheid
Bedrijvengebied T58 is gelegen aan de belangrijkste snelweg in de stadsregio A58 (Breda – Eindhoven) en (Breda – ’s-Hertogenbosch). Dit hoogwaardige bedrijvengebied kenmerkt zich door het innovatieve karakter van haar gebruikers. Vanuit de provinciale weg naar Turnhout vindt de ontsluiting naar het gebied plaats.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 150,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
oppervlakte:
250 m2
Bouwjaar:
2018
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Droogdokkeneiland 7 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Tradepark 58 in de buurt Katsbogten te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Droogdokkeneiland 7 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen