Kantoor - Huur

Tivolistraat 112- 108 5017HS Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.200,- per maand

Tivolistraat 112- 108 5017HS Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Tivolistraat 112- 108 in Tilburg

Kantoor - Huur
120 m2

Kantoorruimte circa 85m2 in het centrum van Tilburg, gelegen nabij de Korte Heuvel, met parkeerruimte op eigen afgesloten terrein. De kantoorruimte is gelegen achter het bekende kantoorgebouw van Interpolis aan de Spoorlaan in het Veemarktkwartier. Werken in een rustige omgeving, midden in het bruisende stadscentrum, op loopafstand van de Heuvel en dicht bij de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Parkeren
Aan de achterzijde van het object zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen. De mogelijkheid bestaat om op loofafstand in de St. Josephstraat extra parkeerplaatsen bij te huren.

Bestemming
Het object beschikt over de bestemming ‘Centrum-Binnenstad’ en voorziet in een groot aantal uiteenlopende functies. Op basis van de ligging en uitstraling van het object is het met name geschikt om in gebruik te worden genomen ten behoeve van:
- kantoren;
- dienstverlening;
- detailhandel;
- combinatie van bovengenoemde functies.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 1.200,-- per maand, te vermeerderen met BTW.
De aanvangshuurprijs per parkeerplaats bedraagt € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.200,- per maand
oppervlakte:
120 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tivolistraat 112- 108 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Tivoli te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Tivolistraat 112- 108 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen