Kantoor - Huur

Lange Dreef 15 4131NJ Vianen

Informatie aanvragen

€ 115,- per m² / jaar

Lange Dreef 15 4131NJ Vianen
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lange Dreef 15 in Vianen

Kantoor - Huur
203 m2 - 1589 m2

Het multi-tenant kantoorgebouw “Le Palmier” is gelegen aan de Lange Dreef 15 te Vianen. Het solitaire kantoorgebouw maakt deel uit van het kantorenpark La Palissade. Het kantorenpark bestaat uit zeven identieke kantoorgebouwen en zijn allemaal gelegen rond een centraal plein. In de directe omgeving van het gebouw zijn bedrijven gevestigd van onder andere: VolkerWessels, Goodyear, Dunlop en Forteq. De architectuur is geïnspireerd op de jaren 30 en elk gebouw bestaat uit drie bouwlagen.

In totaal is er 1.589 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur verdeeld over de begane grond en tweede verdieping. Deelverhuur is mogelijk vanaf 203 m² v.v.o. kantoorruimte op de tweede verdieping.

LOCATIE
La Palissade is gesitueerd aan de oostzijde van Vianen en de rijksweg A27. Door de centrale ligging is het kantoorgebouw gemakkelijk te bereiken, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer.

Per auto:
La Palissade is gelegen direct aan de op- en afritten van de rijkswegen A2 en A27. Door deze centrale ligging zijn Rotterdam, Almere en Amsterdam binnen 30 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het kantoorgebouw bevindt zich een bushalte in de richting van Utrecht Centraal en Houten.

VLOEROPPERVLAKTE
De verhuurbare oppervlakte bestaat uit 1.589 m² (ingemeten conform NEN 2580) en is verdeeld over de begane grond en de tweede verdieping. De metrages zijn als volgt verdeeld:

Metrage:
- Begane grond bestaat uit 738 m² v.v.o kantoorruimte;
- Tweede verdieping - unit 2.1 bestaat uit 315 m² v.v.o. kantoorruimte;
- Tweede verdieping - unit 2.2 bestaat uit 203 m² v.v.o. kantoorruimte;
- Tweede verideping - unit 2.3 bestaat uit 285 m² v.v.o. kantoorruimte.

De tweede verdieping is tevens in zijn geheel te huur, 803 m² kantoorruimte

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

PARKEREN
In totaal zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar bij het gebouw.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 115,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Parkeren: € 750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Huurperiode van 5 jaar met verlengingstermijnen van telkenmaal 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van het huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU;
De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van de volgende onderdelen:

- Zonwerende beglazing in de ramen;
- Systeemplafond voorzien van HF-verlichtingsarmaturen;
- Systeemscheidingswanden;
- Top koeling;
- Mechanische ventilatie;
- C.V. installatie met individueel regelbare radiatoren;
- Pantry voorziening op de tweede verdieping;
- Kabelgoten ten behoeve van databekabeling.
- Liftvoorziening in het gebouw aanwezig

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 115,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.589 m2
In units vanaf:
203 m2
Bouwjaar:
2002
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (112), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (59), Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg (50), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Molens (31), De Wiers (21), Industrieterrein Vianen (11), Oude Buitenwijken (18), Stadscentrum (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (44), De Hagen+de Biezen (21), Bedrijventerrein Pavijen I-Iv (28), De Schaft (23), Nieuw Schaik (17), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16), Doornkade (13), Paardenveld (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Dreef 15 in Vianen.

Zoekt u een kantoor te huur in Vianen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hagen+de Biezen te Vianen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1589 m2 en ligt op Lange Dreef 15 in Vianen.

 
Informatie aanvragen