Kantoor - Koop

Dokter Klinkertweg 1 8025BR Zwolle

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Dokter Klinkertweg 1 8025BR Zwolle
 

Kantoor te koop aangeboden
op Dokter Klinkertweg 1 in Zwolle

Kantoor - Koop
400 m2 - 20 m2

Multifunctionele kantoorruimte te huur in Zwolle. In dit kantoorgebouw "De Klink" zijn diverse kantoorruimtes te huur vanaf 20 m² kantoorruimte. De units zijn kant-en-klare kantoorunits met gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte, pantry/lunchtafel en overlegplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast beschikt de huurder over een gratis internetverbinding en koffiefaciliteiten.

Omgeving
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de rand van Zwolle, aan de N35/centrumbaan welke aansluit op de A28. daarnaast is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op twee minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd die aansluiting heeft op het station van Zwolle.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
20 m2
In units vanaf:
400 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Bedrijventerrein Marslanden-Zuid (12), Stationsbuurt (6), Binnenstad-Zuid (5), Binnenstad-Noord (4), Kantorenterrein-Oosterenk (4), Ter Wee's Hoek (4), Ittersumerlanden (3), Kamperpoort (3), Katerveer-Engelse Werk (3), Aalanden-Midden (2), Aalanden-Noord (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Marslanden (12), Netelhorst I (2), Voskuil 1979 (1), Zwarte Water (2), Bedrijvenpark Berkum (1), Het Veen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dokter Klinkertweg 1 in Zwolle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Zwolle? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk te Zwolle. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 20 m2 en ligt op Dokter Klinkertweg 1 in Zwolle.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen