Bedrijfsruimte - Huur & koop

Edvard Munchweg 28 1328MA Almere

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 950,- per maand

Edvard Munchweg 28 1328MA Almere
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Edvard Munchweg 28 in Almere

Bedrijfsruimte - Huur & koop
114 m2

NIEUWBOUWUNIT (UNIT 4.2) BESCHIKBAAR VAN CIRCA 114,4 M² WAARVAN 57 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 57 M² KANTOORRUIMTE OP DE VERDIEPING, OP BEDRIJVENTERREIN HET ATELIER IN ALMERE STAD.

Metrages BVO

Ca. 57 m² bedrijfsruimte

Ca. 57 m² kantoorruimte op de verdieping.

Parkeren

Twee parkeerplaatsen

Ligging en bereikbaarheid

Nieuwbouwunit voorzien van bedrijfs, -en kantoorruimte op de 1e verdieping. Inclusief 2 parkeerplaatsen per unit, gelegen op bedrijventerrein Het Atelier te Almere Stad. De bereikbaarheid met eigen vervoer is geweldig! Via de S104 zijn de A6/A27 snel bereikbaar, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar.

Bestemming (bestemmingsplan)

BESTEMMING

De belangrijkste bestemming op het Atelier is zijn bedrijfs- en sociaalmaatschappelijke doeleinden. De units mogen als volledig kantoorpand ingericht worden, maar ook volledig als opslag. Het bestemmingsplan is op de website te vinden, het Atelier op punt 2.1.3 van het bestemmingsplan.

Controle op de productie van softdrugs:

Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Opleveringsniveau

- Meterkast voor elektra, water en glasvezel;
- Pantry;
- Toilet;
- Stadsverwarming;
- Overheaddeur voorzien van loopdeur, afmeting circa 3 x 3,2 meter;
- De meterkast voorzien van tenminste 3 groepen;
- Afvoeren riool in vloer begane grond gestort;
- Monoliet afgewerkte begane grond vloer met draagvermogen 1.000 kg/m²;
- Kanaalplaatvloer verdieping met draagvermogen van 250kg/m²;
- Afgewerkte cementdekvloer op de 1e verdieping;
- Kanaalplaat dak
- Loopdeur;
- Aluminium kozijn met draai en kiepramen en ventilatieroosters;
- Mogelijkheid voor reclame boven overheaddeur;
- Gesloten trap naar eerste etage;

Huurcondities

Huurprijs: € 950,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Inhoud en maandbedrag voorschot nader te bepalen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Koopcondities

Koopprijs: € 175.000 ,- excl. BTW v.o.n.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Edvard Munchweg 28 B in Almere aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 950,- per maand
oppervlakte:
114 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (218), Verspreide Huizen Almere-Haven (98), Verspreide huizen Almere-Stad (71), Industriewijk 't Plaveen (49), Gooisekant (38), Veluwsekant (34), Literatuurwijk (31), De Steiger (30), Tussen de Vaarten Zuid (22), Waterwijk (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (138), Poldervlak (68), Gooisekant (61), Industriewijk (54), Hoge Kant (51), Veluwse Kant (o+w) (33), De Steiger (32), Gooisepoort 1e&2e Fase (22), Hollandse Kant (23), Gietersplaats (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Edvard Munchweg 28 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Het Atelier in de buurt Tussen de Vaarten Zuid te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 114 m2 en ligt op Edvard Munchweg 28 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen