Bedrijfsruimte - Koop

Tuinbouwveilingweg 0 4814RP Breda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 19.990,-

Tuinbouwveilingweg 0 4814RP Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Tuinbouwveilingweg 0 in Breda

Bedrijfsruimte - Koop

Omschrijving
GaragePark Breda

Omschrijving
GaragePark zet voet aan grond in Breda! Wij zijn enorm verheugd om op een 'superlocatie' in een van de grootste gemeentes van Nederland het 24e GaragePark te bouwen! Hiermee gaat een langgekoesterde wens, om in het economisch hart van West-Brabant het volgende GaragePark succesverhaal te schrijven, in vervulling.

GaragePark Breda wordt gebouwd aan de Tuinbouwveilingweg op bedrijventerrein Heilaar waar gerenommeerde bedrijven als IKEA, Bidfood (voorheen DeliXL), MediaMarkt en Sligro zich gevestigd hebben. Dit bedrijventerrein ligt langs de westelijke rondweg en centraal in Breda; nabij Prinsenbeek, Westerpark en het centrum. De locatie is uitstekend bereikbaar en ligt op twee autominuten van de A16.

Breda krijgt met de komst van GaragePark de best beveiligde garageboxen van Nederland, zowel te koop, te huur of als interessante belegging met wel 9% bruto rendement. De garageboxen worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers, ZZP’ers en hobbyisten.

Bij GaragePark Breda heb je de keuze uit zes verschillende formaten garageboxen, van 18m² tot 27m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

De garageboxen van GaragePark Breda worden standaard opgeleverd met:
– Toegang uitsluitend met eigen sleutel (keytag)
– Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd)
– LED-verlichting aan buitenzijde
– KOMO- en KIWA-certificaat
– 60 minuten brandwerend getest door TNO
– Eigen brievenbus op het park
– Stroom en licht met eigen tussenmeter
– Sectionale overheaddeur van Hörmann
– Vier stroompunten
– 10 jaar garantie

Parkfaciliteiten:
– 24/7 toegang tot het park
– Toegangscontrole met elektronische schuifpoort
– Afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging
– 24 uur per dag camerabewaking via meldkamer
– Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
– Sanitaire ruimte met wateraansluiting
– Zonnepanelen

Oppervlakte boxen: 18 tot 27 m²
– Te koop vanaf € 19.990,00 (excl. BTW v.o.n.)
– Te huur vanaf € 149,- per maand (excl. BTW)

Voor meer informatie over de garageboxen van GaragePark Breda, bel je ons via 085 – 2083162 of ga je naar garagepark.nl/Breda.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 19.990,-
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid (49), Emer (35), Steenakker (16), Hoogeind (14), Moleneind-Oost (13), Krogten (10), Zwanengat en omgeving (10), Heilaar (9), Geeren-Zuid (6), Doornbos-Linie (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Vosdonk (44), Achter Emer (16), Hoogeind (14), Moleneind-Oost (12), Steenakker (11), Charles Petitweg (6), Heilaar Noord (8), Attelaken (7), Hintelaken (7), Krogten Noord (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tuinbouwveilingweg 0 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Heilaar Noord in de buurt Heilaar te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 0 m2 en ligt op Tuinbouwveilingweg 0 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen