Bedrijfsruimte - Huur & koop

Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 3261LT Oud-beijerland

Informatie aanvragen

€ 98 per m2 per jaar

Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 3261LT Oud-beijerland
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 in Oud-beijerland

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1020 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Oud-beijerland? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Bosschen te Oud-beijerland. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1020 m2 en ligt op Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 in Oud-beijerland.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 98 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huur & kooplocatie op Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 in Oud-beijerland te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 98 per m2 per jaar
oppervlakte:
1.020 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Hoogvliet-Noord (83), Industrieterrein Halfweg (58), BT Vaanpark 4 (52), Waalhaven-Zuid (45), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Nieuw-Mathenesse (22), Dordtsestraatweg (34), Havenbuurt (34), BT Ziedewij (29), Charlois Zuidrand (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Gadering (hoogvliet) (61), Barendrecht-Oost (44), De Bosschen (31), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Halfweg Ii (34), Bijdorp (25), Reijerwaard (24), Molenwatering (22), Vijfsluizen (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Antonie van Leeuwenhoekstraat 5 in Oud-beijerland.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen