Bedrijfsruimte - Huur & koop

Koperhoek 64 3162LA Rhoon

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )

€ 850,- per maand

Koperhoek 64 3162LA Rhoon
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Koperhoek 64 in Rhoon

Bedrijfsruimte - Huur & koop
72 m2

Modern en multifunctioneel bedrijfsunit beschikbaar aan de Koperhoek 64 B te Rhoon. Het betreft een nieuwbouw bedrijfsunit, waar gebruik gemaakt is van zeer duurzame materialen, wat de kwaliteit van het pand ten goede is gekomen.
Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ers biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrage

Bedrijfsruimte: circa. 72 m2 BVO

De bedrijfsunit bestaat uit één grote open ruimte met een hoogte van 8,4 meter. In samenspraak met de beheerder is er een mogelijkheid voor een verdiepingsvloer op te bouwen, zodat u een bedrijfsruimte heeft met daarboven mogelijkheid tot kantoorruimte. De ruimte wordt casco opgeleverd, in overleg met de beheerder zijn extra voorzieningen mogelijk.

Voor informatie over de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Koperhoek 64 B in Rhoon aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfspanden van Rhoonse baan zijn goed te bereiken vanaf de omliggende plaatsen: Rotterdam, Albrandswaard, Barendrecht, Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal en Ridderkerk. Het splinter nieuwe bedrijventerrein wordt ontsloten via de weg Rhoonse baan. De Rhoonse baan is één van de infrastructurele hoofddragers van de gemeente en staat in verbinding met zowel de A15 als de A29.

De rijafstand van en naar de autobaan bedraagt ca. 6 minuten. Daarnaast ligt het havengebied en Botlek naast de deur. De perfecte locatie voor een kantoorruimte.

Parkeren

De bedrijfsunit schikt over 1 privé parkeerplaats.

Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.2 in de staat van bedrijfsactiviteiten en bedrijfsgebonden kantoren. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Brandpreventiemiddelen
• Dubbele beglazing
• Dauerluftung
• Elektrische overheaddeur
• Hardhouten kozijnen
• Krachtstroom
• Toiletruimte
• Monoliet afgewerkte betonvloer

Koopcondities

Vraagprijs: € 135.000,- k.k. excl. BTW
Aanvaarding: Per direct

Huurcondities

Huurprijs: € 850,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: Minimaal 3 jaar.
Servicekosten: €50,- per maand excl. BTW
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Koperhoek 64 B in Rhoon aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 850,- per maand
oppervlakte:
72 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Donkersloot (195), Spaanse Polder (98), Hoogvliet-Noord (85), BT Vaanpark 4 (47), Waalhaven-Zuid (47), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Oud Krimpen (29), Nieuw-Mathenesse (22), Havenbuurt (34), 's-Gravelandsepolder (33)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Donkersloot-Zuid (109), Spaanse Polder (98), Donkersloot-Noord (73), Gadering (hoogvliet) (63), De Bosschen (31), Barendrecht-Oost (43), Vaanpark (38), Stormpolder (27), Graveland, 's- (33), De Punt (barendrecht-Noord) (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koperhoek 64 in Rhoon.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Rhoon? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Portland-Noord in de buurt Driehoek te Rhoon. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 72 m2 en ligt op Koperhoek 64 in Rhoon.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen