Bedrijfsruimte - Huur & koop

Ekkersrijt 1013 5692AB Son en breugel

Informatie aanvragen

€ 50,- per m² / jaar

Ekkersrijt 1013 5692AB Son en breugel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Ekkersrijt 1013 in Son en breugel

Bedrijfsruimte - Huur & koop
3515 m2

Een zeer uniek bedrijfspand wat uitermate geschikt is voor logistiek & transportbedrijven zoals opslag van distributie activiteiten beschikbaar aan Ekkersrijt 1013 - 1015 in Son en Breugel. De bedrijfsruimtes zijn door haar indeling, ruime parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid uitermate geschikt voor ondernemers die opzoek zijn naar een uniek bedrijfspand op een toplocatie. Door het ruime bebouwingspercentage en riante buitenterrein heeft het pand bovendien volop uitbreidingsmogelijkheden.

Metrage

Totale perceelsoppervlakte van circa. 7.058 m2

Het bedrijfspand is momenteel opgesplitst in drie compartimenten namelijk;

Huisnummer 1013

Hal 1: circa. 1000 m2 BVO voorzien van een laadkuil van circa. 700 m2

Hal 2: circa. 1000 m2 BVO eventueel in overleg met verdiepingsvloer van circa. 815 m2

Huisnummer 1015

Hal 3: circa. 700 m2 BVO incl. ruime inrit en voorterrein.

In samenspraak met de beheerder is deelverhuur mogelijk. Voor meer informatie omtrent de huurmogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden neem dan contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

Het bedrijfspand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ekkersrijt 1013 - 1015 in Son en Breugel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Indeling

Hal 1 (Huisnummer 1013)

De hal 1 heeft een oppervlakte van circa. 1000 m2 BVO met kantoor en kantine en voorzien van een elektrische bedienbare overheaddeur van circa. 4,20 meter bij 4 meter en een loopdeur.

Hal 1 is voorzien van een laadkuil met een oppervlakte van circa. 700 m2 BVO met speciale lange vlakkere hellingshoek voor het inrijden met groot volume vrachtwagens. De wand aan de zijde van de laadkuil is voorzien van vier elektrische bedienbare overheaddeuren en een loopdeur. Daarnaast zijn er vier elektrische bedienbare laadbruggen waarvan één een speciale lange uitvoering is voor het laden en lossen van zeecontainers. De laadkuilbak is bij de bouw voorzien van drainage om opdrijven en scheuren bij een eventuele hoge grondwater stand te vermijden.

Hal 2 (Huisnummer 1015)

Hal 2 heeft een oppervlakte van circa. 1000 m2 BVO en is voorzien van onder andere een toiletgroep, twee stalen veiligheidstrappen, twee overheaddeuren van 4.20 meter hoog waarvan één voorzien van loopdeur en twee met vluchtdeuren, een tussenwand met schuifdeur van circa. 4 meter bij circa. 3 meter, twee gasheaters en LED – verlichting, grote geïsoleerde lichtstraten met twee elektrische bedienbare luiken welke zorgen voor extra ventilatie.

Hal 2 heeft (eventueel in overleg beschikbaar) een verdiepingsvloer met een oppervlakte van circa. 815 m2 BVO met daarop een kantoorruimte met een kantine. Tussen beide vloeren is een transportband geplaatst voor packaging en verzending werkzaamheden.

Hal 3 (Huisnummer 1015)

Hal 3 is gelegen aan de voorzijde van het bedrijfspand en is een voormalige bedrijfswagen garagepand, uitermate geschikt voor zowel vracht als personenwagens van circa. 700 m2 BVO. Deze hal is voorzien isolatiewanden, heater, kantoor en kantine, drie grote elektrische overheaddeuren, nieuwe lichtstraten, vloeistofdichte betonvloer, magazijn met verdiepingsvloer, toilet en een alarminstallatie.

Uitbreidingsmogelijkheden

Aan de achterzijde van de hal ligt een verhard bouwterrein circa. 2.250 m2 waarop een uitbreiding van de bestaande hal mogelijk is met een bouwhoogte van maximaal 9 meter. Ten behoeve van deze uitbreiding is reeds rekening gehouden, met de achterwand van hal 2 deze is reeds voorzien van een 2de vrijstaande geheel gemetselde wand, welke als start voor de nieuwbouw is voorzien.

Het geheel verhard parkeer/buitenterrein is groot circa. 3.655 m2 voorzien van grote toegangspoort van circa. 10 meter breed, afrastering avond nachtverlichting en afvoerkolken. Tevens bevindt zich op het terrein een wasplaats voor het reinigen van vrachtwagens, voorzien van een originele AWAS- Cranen olie en vetafscheider.

Deelverhuur

In samenspraak met de verhuurder is deelverhuur eveneens een mogelijkheid.

Opleveringsniveau hal 1 en hal 2:

• Zware monolithische afgewerkte betonvloer met 1500 kg/m2 draagkracht
• Geheel geïsoleerd pand
• Buitenbeplating geisoleerde sandwichpanelen
• Alarminstallatie
• Airco
• Verlichting
• Heathers
• Uitgebreide toilet groep
• Ontruimingsinstallatie
• Glasvezel aansluiting

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand kent een uitstekende bereikbaarheid. Binnen enkele minuten zijn namelijk zowel de Rijkswegen A50 (Eindhoven - Emmeloord) en de A2 (Maastricht - Eindhoven) bereikbaar welke rondom Eindhoven verbonden worden met de A58 (Eindhoven -Bergen op Zoom) en de A67 (Antwerpen - Venlo).

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.

Aanvaarding: In overleg.

Huurcondities

Huurprijs bedrijfsruimte: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurprijs verhard buitenterrein: vanaf € 22,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). . Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ekkersrijt 1013-1015 in Son en Breugel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 50,- per m² / jaar
oppervlakte:
3.515 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Buitengebied (99), Hurk (98), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Flight Forum (37), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Kapelbeemd (35), Esp (29), Eeneind (27), Rapenland (18), Schooten (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Hurk (109), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (49), T Zand (41), Breeven (40), Achtse Barrier (36), Esp (29), Eeneind Ii (22), Kade (22), Flight Forum (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ekkersrijt 1013 in Son en breugel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Son en breugel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ekkersrijt te Son en breugel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 3515 m2 en ligt op Ekkersrijt 1013 in Son en breugel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen