Kantoor - Huur & koop

Broekhovenseweg 59 5021LB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 90 per m2 per jaar

Broekhovenseweg 59 5021LB Tilburg
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Broekhovenseweg 59 in Tilburg

Kantoor - Huur & koop
180 m2
LIGGING
Het object is gelegen aan een belangrijke aanvoerroute naar het stadscentrum. De Broekhovenseweg sluit aan op de Piusstraat en het horecaplein Piusplein met haar gezellige terrassen alsmede op de Heuvelring en de Paleisring. Aan de andere zijde sluit de Broekhovenseweg aan op de Ringbaan Zuid met ontsluiting naar de uitvalswegen (A58 en A/N 65).
BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed. Er bevindt zich een busstopplaats direct aan de overzijde van het object.
DOELGROEP
Geschikt voor o.a. (zakelijke) dienstverleners en als praktijkruimte.
ALGEMEEN
Het aangeboden object betreft de begane grond van het gebouw. Op de etages bevinden zich woningen (koop).
KADASTER INFORMATIE
Gemeente : Tilburg
Sectie : R 5050 A1
Grootte : n.v.t. (appartementsrecht)
OPPERVLAKTEN
De begane grond heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 180 m² (inclusief GEA-ruimte van 18 m², zie bijzonderheden). De momenteel beschikbare ruimte bedraagt derhalve ca. 162 m².
PARKEREN
Er zijn parkeermogelijkheden in de straat (vrij parkeren).
VOORZIENINGEN
De kantoor-/praktijkruimte is voorzien van:
• Entree met tochtportaal
• Automatische schuifdeuren
• Pantry
• Sanitair
• Gasgestookte centrale verwarming met radiatoren
• Verlaagde systeemplafonds
BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object o.a. kantoor, maatschappelijke instellingen, zorg- en dienstverlening, lichte bedrijven (max. categorie 2).
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden; op korte termijn mogelijk.
VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
OMZETBELASTING
Over de huur-/koopprijs wordt geen BTW in rekening gebracht. Derhalve is dit object met name financieel aantrekkelijk voor partijen die geen BTW in vooraftrek kunnen brengen (o.a. zorg, onderwijs).
BIJZONDERHEDEN
In een geheel zelfstandig en afsluitbaar gedeelte van de ruimte (ca. 18 m²) bevindt zich een geldautomaat van de Rabobank. Deze situatie dient gehandhaafd te blijven totdat de Rabobank (of diens rechtsopvolger) dit gebruik beëindigt.
Tijdens de periode dat de geldautomaat in gebruik is (zoals hierboven genoemd) is het niet toegestaan in het object een (spaar)bankbedrijf, kassiersbedrijf, assurantiebedrijf, reisbureau of effecten- en/of geldhandel uit te oefenen.
KOOPCONDITIES
VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 169.000,- k.k.
BIJDRAGE VVE
Het object betreft een appartementsrecht. Het complex waarvan dit appartementsrecht deel uitmaakt bestaat uit totaal één bedrijfsruimte op de begane grond en vijf woningen op de verdiepingen. De bijdrage voor de eigenaar van de bedrijfsruimte bedraagt € 144,13 per maand (prijspeil 2014).
OMZETBELASTING
Er wordt niet geopteerd voor een BTW-belaste levering.
ZEKERHEIDSSTELLING
Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.
NOTARIS
Nader door koper te bepalen.
HUURCONDITIES
HUURPRIJS
De huurprijs is uiterst concurrerend en bedraagt € 950,= per maand (geen BTW).
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
SERVICEKOSTEN
Het object beschikt over zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. Huurder dient de leveringscontracten rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven af te sluiten. Gezamenlijke (onderhouds)kosten huurders-/gebruikersaandeel nog nader te bepalen.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar. Overige huurperioden zijn in onderling overleg bespreekbaar.
OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ mode juli 2003 (kantoorruimte en andere bedrijfsruimten in de zin van artikel 7:230a BW).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90 per m2 per jaar
oppervlakte:
180 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Broekhovenseweg 59 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Broekhoven te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 180 m2 en ligt op Broekhovenseweg 59 in Tilburg, dit adres ligt in een woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen