Kantoor - Huur

Emma Goldmanweg 2 5032MN Tilburg

Informatie aanvragen

€ 81 per m² per jaar

Emma Goldmanweg 2 5032MN Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Emma Goldmanweg 2 in Tilburg

Kantoor - Huur
160 m2
Algemeen
Bedrijventerrein Katsbogten is een klein industrieterrein ontwikkeld in de jaren 80 vanwege de behoefte uit de transport- en distributiesector. Het bedrijventerrein is met haar ligging aan de rijksweg A58 perfect bereikbaar. Door de bouw van het kantoorgebouw ”˜Entrada”™ heeft het bedrijventerrein er een nieuw herkenningspunt bijgekregen.
Object
Het object betreft een kantoorruimte met een totale bruto vloeroppervlak van circa 160 m2 gelegen op de eerste verdieping. De ruimte is verdeeld in een aantal grotere en kleinere kantoorruimten. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig op eigen terrein.
Ligging
Het object is gelegen in een kleinschalig kantoorgebouw met waaraan een bedrijfsruimte is gelegen. Rondom het object zijn zeer ruime parkeerfaciliteiten gelegen. De herkenbaarheid van het gebouw is, mede door de ligging naast Mc Donalds, groot.
Bestemming
Kantoor/showroom/bedrijvigheid.
Voorzieningen
De volgende voorzieningen zijn aanwezig;
- Binnenzonwering;
- Vloerbedekking;
- Alarmsysteem;
- Systeemwanden;
- Keukenblok met inbouwapparatuur;
- Diverse ruimten voorzien van airconditioning
Huurprijs
Nader overeen te komen. Scherpe aanbieding is mogelijk.
Huurperiode
In overleg en mede bepalend voor de huurprijs.
Huurovereenkomst
Standaard conform ROZ-Model, en eventueel benodigde aanvullingen
Indexering
Jaarlijks conform CPI-prijsindexcijfer CPI alle huishoudens, (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.
Omzetbelasting
Er wordt geopteerd voor met BTW belaste verhuur. Indien de huurder niet aan het 90% criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.
Aanvaarding
In overleg

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 81 per m² per jaar
oppervlakte:
160 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Verspreide huizen Rijen (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emma Goldmanweg 2 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Katsbogten in de buurt Katsbogten te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 160 m2 en ligt op Emma Goldmanweg 2 in Tilburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen