Kantoor - Huur & koop

Eiffelstraat 52 - 8013RT Zwolle

Informatie aanvragen

€ 98.500 k.k.

Eiffelstraat 52 - 8013RT Zwolle
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Eiffelstraat 52 - in Zwolle

Kantoor - Huur & koop
81 m2

Turn-Key zelfstandig kantoor te huur voor een flexibele huurperiode. Al te huur vanaf € 500,-- per maand!  Enkele pluspunten van het pand:
- zelfstandig kantoor 
- eigen voorzieningen als toilet en keuken
- zeer compleet opleveringsniveau
- airco aanwezig
- telefooncentrale incl toestellen aanwezig
- glasvezelverbinding aanwezig
- ruime parkeergelegenheid
- aantrekkelijke prijs!

Een kantoor dat zeker een bezichtiging waard is!

Algemeen
De zelfstandige kantoorruimte is gelegen in het kantoorgebouw wat onderdeel is van het bedrijvencomplex “Eiffel”, gelegen op de hoek van de Eiffelstraat en Baileystraat. Het kantoor is binnen het gebouw gelegen op de begane en beschikt over eigen voorzieningen als airco, toilet en pantry.

Locatie
De kantoorruimte is gelegen op het Bedrijventerrein “Marslanden G” te Zwolle. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar vanaf de nabij gelegen ringweg van Zwolle, die is verbonden met de Rijksweg A28.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Zwolle
Sectie : M
Nummer : 973 A3
Grootte : het eenhonderd vierentwintig/zevenduizend negenhonderdzestiende ( 124/7.916) aandeel in de gemeenschap.

Oppervlakte
ca. 81 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede 2 bijbehorende parkeerplaatsen op het parkeerterrein, alsmede meerdere algemene parkeerplaatsen.

Het object beschikt o.a. over
De kantoorruimte heeft een prettig werkklimaat door de grote glas pui en onder andere airco om het klimaat te regelen. Momenteel is de ruimte ingericht als open kantoortuin, echter is ook eenvoudig op te splitsen in meerdere kantoor- en of vergaderruimten.

Qua voorzieningen beschikt het pand over:
• centrale entree voorzien van natuurstenen vloer;
• intercom met automatische deuropener per kantoor;
• brievenbussen centraal bij de ingang;
• wandafwerking in spack;
• systeemplafond met lichtarmaturen;
• zelfstandig toilet voorzien van mechanische ventilatie;
• airconditioning;
• centrale verwarming (HR) per kantoor;
• pantry voorzien van vaatwasser;
• kabelgoten;

In het pand is een glasvezelverbinding aanwezig, waardoor het mogelijk is om op aan te sluiten tegen een aantrekkelijk tarief. Op het bijbehorende terrein zijn 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar, daarnaast zijn er gezamenlijke parkeerplaatsen op het terrein. Voor de medewerkers die op de fiets komen is een afsluitbare fietsenstalling gesitueerd op het achter gelegen terrein. Voor het afval zijn er ondergrondse containers voorzien. Aanvaarding In overleg, op korter termijn mogelijk. Vereniging van eigenaren Voor het onderhoud van het gebouw en het terrein is een vereniging van eigenaren op gericht. Dit is als voordeel dat het grootste deel van het onderhoud is uit besteed.

Koopprijs
€ 115.000,-- k.k. te vermeerderen met BTW  

Huurprijs
Vanaf € 500,- per maand te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 98.500 k.k.
oppervlakte:
81 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2009
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Kantorenterrein-Oosterenk (48), Binnenstad-Zuid (46), Bedrijventerrein Marslanden-Zuid (44), Stationsbuurt (40), Hanzeland (39), Bedrijventerrein Voorst-C (19), Noordereiland (17), Berkum (14), Binnenstad-Noord (11), Bedrijventerrein Voorst-B (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Marslanden (44), Voorst (27), Bedrijvenpark Berkum (13), Holtenbroek (7), Het Veen (5), Vrolijkheid (3), Wezep Noord (3), Netelhorst I (2), Blankenfoort Ii (1), Industrieterrein Wapenveld (vlijtweg / Zevenakkers) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Eiffelstraat 52 - in Zwolle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Zwolle? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Marslanden te Zwolle. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 81 m2 en ligt op Eiffelstraat 52 - in Zwolle, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen