Bedrijfsruimte - Huur

Vermaningsstraat 7 B 1561AZ Krommenie

Informatie aanvragen

€ 39 per m2 per jaar

Vermaningsstraat 7 B 1561AZ Krommenie
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vermaningsstraat 7 B in Krommenie

Bedrijfsruimte - Huur
482 m2 - 497 m2
De voormalige blik-fabriek”¦
Een karakteristiek object gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in het hart van Krommenie. Prima geschikt voor opslag, productie, creatieve bedrijven en atelier. Zowel de begane grond als de verdieping tellen 250 m2. De verdieping is bereikbaar middels een brede houten trap.
Huurprijs:
€ 1.350,= per maand (excl. btw)
Oplevering:
Oplevering in casco staat, voorzien van meterkast met aansluitingen voor krachtstroom, gas, water en telefoon. Tevens aansluiting binnenriolering zodat eenvoudig een toilet en keuken geplaatst kunnen worden.
Parkeren
Rondom is er voldoende parkeer ”" en manoeuvreerruimte.
Locatie:
Het object bevindt zich midden in het centrum van Krommenie. Het binnenterrein van het bedrijvencomplex is zowel te bereiken via de recent heringerichte Noordervaartdijk als de Noorderhoofdstraat. De bereikbaarheid is daardoor uitstekend te noemen.
Optie:
Eventueel kan er opslagterrein bij gehuurd worden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 39 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
497 m2
In units vanaf:
482 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Bedrijventerrein en Stadscentrum dorpskern
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1945-1959
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Karnemelksepolder (140), Westerspoor (97), De Pijp (64), Industriebuurt (23), Kagerweg (38), Westeinde (37), District 7 (34), District 4 (35), Achtersluispolder (28), Bellesloot (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Noorderveld (124), Westerspoor-Zuid (93), De Pijp (62), Kagerweg (51), Molletjesveer (22), De Trompet (34), Westerveer (29), Bedrijfsterrein Noord (20), Achtersluispolder (18), De Houtwegen (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vermaningsstraat 7 B in Krommenie.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Krommenie? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Krommenie Oost Incl. Noordervaartdijk in de buurt Noorderhoofdbuurt te Krommenie. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 497 m2 en ligt op Vermaningsstraat 7 B in Krommenie, dit adres ligt op een bedrijventerrein en stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen