Kantoor - Huur

Fruitweg 16- 30 2321GK Leiden

Informatie aanvragen

€ 95,- per m² / jaar

Fruitweg 16- 30 2321GK Leiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Fruitweg 16- 30 in Leiden

Kantoor - Huur
21 m2 - 165 m2

De Spoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans. De panden bestaan deels uit bedrijfsruimte en deels uit kantoorruimte.

Oppervlakte/indeling
De kantoorruimten bevinden zich op de 1e verdieping van het Spoorgebouw II en op dit moment zijn de volgende metrages beschikbaar:

Unit 12 - 24 m² B.V.O.
Unit 13 - 72 m² B.V.O.
Unit 17 - 24 m² B.V.O.
Unit 21b - 21m² B.V.O.

De kantoren zijn afgewerkt met o.a. vloerbedekking, zonwerende beglazing, systeemplafonds met inbouwarmaturen en bewegwijzering in het gebouw. Enkele kantoren zijn voorzien van airconditioning. Tevens is er een nette pantry, toiletvoorzieningen en een lift aanwezig.

Bereikbaarheid/locatie
Op zeer goede locatie gelegen panden met op loopafstand NS station Lammenschans en korte rijafstand van het centrum. Direct gelegen aan goede ontsluitingswegen naar de A4, waardoor grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen 30 minuten bereikbaar zijn.

Parkeermogelijkheden
De Spoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans waar voldoende parkeergelegenheid is. Op deze parkeerruimte rust mandelingheid, dat wil zeggen dat het gedeeld dient te worden met de overige bedrijven. Tevens is er een parkeergarage aanwezig.

Huurprijs
Kantoren zijn te huur voor € 95,- per vierkante meter per jaar. De vaste bijkomende servicekosten en gebruik van energie (elektra en warmte) bedragen € 45,- per vierkante meter per jaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Metrages
Berekend volgens NEN 2580 op basis van het BVO.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
165 m2
In units vanaf:
21 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en stationslokatie
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1981-1990
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stationskwartier (42), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (18), Stadscentrum (35), Cronestein (28), Verspreide huizen Sassenheim (18), Oosterheem-Noordoost (21), Pieterswijk (20), Verspreide huizen (19), Hoge Rijndijk (16), Gasthuiswijk (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Baanderij (24), Bedrijvenpark Oosterheem (21), Gravendijck, 's- (11), 't Heen (11), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (15), Cronesteijn - Fruitbuurt (14), Klei-Oost (noordwijk) (5), Jagtlust (12), Roomburg (12), Zoeterhage (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fruitweg 16- 30 in Leiden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Leiden? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Cronesteijn - Fruitbuurt in de buurt Cronestein te Leiden. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Fruitweg 16- 30 in Leiden, dit adres ligt op een bedrijventerrein en stationslokatie.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen