Kantoor - Huur - Fleetpark

Overgoo 6# 2266JZ Leidschendam

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Overgoo 6# 2266JZ Leidschendam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Fleetpark op Overgoo 6# in Leidschendam

Kantoor - Huur
281 m2 - 1472 m2

TE HUUR
Overgoo 6 te Leidschendam

OMGEVINGSFACTOREN
Het complex maakt deel uit van het kantorencomplex “ Fleetpark”. “Fleetpark” bestaat uit 4 representatieve kantoorgebouwen van diverse afmetingen. Het complex is gelegen direct langs de Rijksweg A-4 (Den Haag - Amsterdam), ter hoogte van het Forepark.

BEREIKBAARHEID
Vanaf de snelweg A4 is Fleetpark direct herkenbaar. De locatie is dan ook uiterst makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de A4 (afrit 8 Leidschendam-Voorburg),de A12, de A13 en de Noordelijke Randweg rijdt u rechtstreeks Fleetpark op.

Het RandstadRail Station ‘Voorburg-Leidschendam’ ligt op loopafstand van Fleetpark, evenals tram-/ metrostation Oosteinde op nog geen 250 meter.

PARKEREN
Parkeernorm 1:34 m² v.v.o. Bij het gebouw behoren 55 parkeerplaatsen op het parkeerdek naast het gebouw. Het terrein is middels een slagboom afsluitbaar.

OBJECT
Dit gebouw wat recentelijk volledig is gerenoveerd, heeft 5 verdiepingen (begane grond en 4 etages) met vloeroppervlakten van ruim 370 m² tot 375 m².

De kantoorruimtes zijn zeer gunstig gepositioneerd rondom de kern en maken het mogelijk de verdiepingen eenvoudig onder te verdelen in diverse ruimtes. Overgoo 6 beschikt over een hoogwaardig modern en duurzaam afwerkingsniveau.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 1.869 m². Op dit moment is voor de verhuur nog 1.472 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:

- Begane grond: ca. 281 m²
- 1e verdieping: ca. 397 m²
- 2e verdieping: ca. 397 m²
- 3e verdieping: ca. 397 m²
- 4e verdieping: ca. 397 m² - VERHUURD

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd inclusief:

- Geëgaliseerde vloeren;
- Wit gespoten wanden;
- Gerenoveerd entreegebied;
- Grote kozijnen voorzien van HR++ glas;
- Gerenoveerde lift installatie;
- Kabelgoten tbv databekabeling en elektra;
- Nieuw dames- en herensanitair per verdieping;
- Nieuwe pantryaansluiting per verdieping;
- Te openen ramen;
- Mindervalidentoilet op de begane grond;
- Eigen parkeerterrein voorzien van slagboominstallatie;
- Representatieve groenvoorziening rondom het gebouw;
- Oplaadpunten voor elektrische auto's.

Overgoo 6 is onlangs volledig her ontwikkeld en voldoet volledig aan de huidige eisen op het gebied van energie- verbruik, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het pand is voorzien van moderne energiezuinige hybride plafonds en verlichtingsarmaturen. Men ervaart door deze plafonds absolute hoogte in de kantoorruimte.

Overige specifieke wensen van huurder(s) kunnen in overleg worden meegenomen.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 600,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten nader te bepalen. Richtlijn € 25,- / € 30,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonMichael Brands
E-mailadresbrands@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -29 06 01 31

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.472 m2
In units vanaf:
281 m2
Parkeerplaatsen:
62
Parkeerkosten:
€ 550,-
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Stationslokatie, bedrijventerrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
5 bouwlagen
Bouwjaar:
1960-1970

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (79), Archipelbuurt (46), Plaspoelpolder (59), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (33), Lansinghage (47), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (49), Lansinghage (38), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Bedrijvenpark Oosterheem (26), Forepark (13), Delftechpark (22), Rokkehage (21), Binckhorst (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Overgoo 6# in Leidschendam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Leidschendam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Leidschendam-Zuid te Leidschendam. Dit kantoor met de naam “Fleetpark” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1472 m2 en ligt op Overgoo 6# in Leidschendam, dit adres ligt op een stationslokatie, bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen