Kantoor - Huur

Rendementsweg 20 3641SL Mijdrecht

Informatie aanvragen

€ 900 /mnd

Rendementsweg 20 3641SL Mijdrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rendementsweg 20 in Mijdrecht

Kantoor - Huur
150 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Mijdrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bt Mijdrecht in de buurt Mijdrecht te Mijdrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Rendementsweg 20 in Mijdrecht, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 900 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2001-2010, er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Rendementsweg 20 in Mijdrecht te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 900 /mnd
oppervlakte:
150 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Mijdrecht (62), Bovenkerk en Legmeer (38), Bedrijventerrein (22), Buitengebied-Zuid (13), Stommeer (19), Overige verspreide huizen Abcoude (17), Groenelaan (14), Oud Aa (10), Hornmeer (9), Verspreide huizen in het Noorden (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bt Mijdrecht (48), Industrieterrein Uithoorn (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (33), Hollandse Kade (14), Breukelerwaard (8), De Olm (9), Hornmeer (7), Werkeiland (6), Westwijk (6), Ambachtenstraat (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rendementsweg 20 in Mijdrecht.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen