Kantoor - Huur

Oisterwijkseweg 30 5066XD Moergestel

Informatie aanvragen

€ 63 per m² per jaar

Oisterwijkseweg 30 5066XD Moergestel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Oisterwijkseweg 30 in Moergestel

Kantoor - Huur
185 m2
OBJECT:
Kantoorruimte van ca 185m² met separate opgang en parkeerplaatsen.
De kantoorruimte is gelegen aan de rand van Moergestel. Vanuit de Oisterwijkseweg is zowel Oisterwijk als Tilburg snel bereikbaar. Ook de A 58 Eindhoven-Breda is snel te bereiken.
De kantoorruimte is zowel van binnen als van buiten goed onderhouden. De kantoorruimte bestaat uit vier kantoorvertrekken een archief, een pantry en toiletruimte.
OPLEVERING:
Aanvaarding is in overlge te geschieden.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 (vijf) jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.
OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2003, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).
HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.
VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 63 per m² per jaar
oppervlakte:
185 m2
Parkeerplaatsen:
5
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1931-1944

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oisterwijkseweg 30 in Moergestel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Moergestel? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Verspreide huizen in het Westen en Noorden te Moergestel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 185 m2 en ligt op Oisterwijkseweg 30 in Moergestel, dit adres ligt in een woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen