Kantoor - Huur

Rootven 41 5066AV Moergestel

Informatie aanvragen

€ 88 per m2 per jaar

Rootven 41 5066AV Moergestel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Rootven 41 in Moergestel

Kantoor - Huur
53 m2 - 115 m2
Algemeen
TE HUUR: 2 MULTIFUNCTIONLE KANTOORRUIMTES MET EIGEN ENTREE EN (GEZAMELIJKE) KEUKEN!
GELEGEN IN HET CENTRUM VAN MOERGESTEL MET VOLDOENDE (GRATIS) PARKEERMOGELIJKHEDEN.

IDEAAL VOOR MKB ONDERNEMER IN DE (ZAKELIJKE) DIENSTVERLENING, MAAR OOK GESCHIKT VOOR O.A EEN SCHOONHEIDS-KAPSALON, PRAKTIJKRUIMTE IN DE GEZONDSZORG, ADVOCATENKANTOOR, INTERNETWINKEL EN DIVERSE ANDERE BRANCHES (geen detailhandel).

Bedragen zijn exclusief btw!

Indeling
Via de Prinses Irenestraat heeft u toegang tot het pand.

Via de gemeenschappelijke entree komt u in de twee kantoorruimtes en de gemeenschappelijke keuken.
De beide kantoorruimtes zijn de gescheiden door een wand en beide kantoren zijn gestoffeerd.

De gemeenschappelijke keuken is voorzien van een keukenblok met apparatuur waaronder een koffieautomaat.
Het gebruik van deze keuken en koffieapparaat zit in de servicekosten verwerkt.

Bijzonderheden
Servicekosten (€ 100,--) bestaan uit o.a. voorschot energiekosten en gebruik keuken met koffieautomaat.
Prijzen zijn exclusief BTW!!

Voorwaarden:
Huurder zal vòòr ondertekening van huurcontract aan verhuurder overhandigen; kopie van legitimatiebewijs en kvk inschrijving. Verhuurder kan het huurbedrag voor de aanvang van de nieuwe maand via automatische incasso afschrijven. Huurder zal hieraan medewerking verlenen en zorgdragen voor voldoende saldo op de door hem opgegeven bankrekening. Onderverhuur is niet toegestaan tenzij met schriftelijke toestemming verhuurder.

Een waarborgsom, te weten een bedrag eenmaal de maandhuur (€ 600,--). Deze waarborgsom dient voor ontvangst van de sleutels te zijn voldaan.

Bij onwettig gebruik van deze bedrijfsruimte heeft de verhuurder het recht om deze huurovereenkomst per direct te ontbinden zonder opzegtermijn. Alle hieraan verbonden kosten en/of herstellingskosten zullen aan huurder in rekening gebracht worden alsmede de nog te verschijnen huurtermijnen.

Verhuurder heeft het recht om zonder opgaaf van redenen en toestemming van huurder het pand aan de buiten en binnenzijde te inspecteren. Huurder geeft hier toestemming voor en zal hier ten alle tijden aan meewerken.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de voor hem benodigde verzekeringen.

Huurder betaalt bemiddelingsvergoeding. Dit is één maand huur, exclusief BTW en dient vòòr ontvangst van de sleutels te zijn voldaan.

Verhuurder zal jaarlijks volgens index norm de huurprijs aanpassen.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Aanvaarding in overleg!

Algemeen: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door ondertekening van een huurovereenkomst door huurder en verhuurder.

Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid van al deze gegevens kunnen verhuurder en Allround Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Allround Makelaardij adviseert u uitdrukkelijk enkel en alleen de gegevens te gebruiken voor de oriëntatiefase. Uw beslissing dient af te hangen van uw eigen waarneming alsmede uw eigen (eventueel door derden uit te voeren) onderzoek. Genoemde maten en jaartallen zijn slechts indicaties. Allround Makelaardij staat niet in voor de juistheid van deze eenheden.
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen: Toon Coppens.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 88 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
115 m2
In units vanaf:
53 m2
Beschikbaar per:
In overleg

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Industrieterrein Kraaiven (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (18), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rootven 41 in Moergestel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Moergestel? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Verspreide huizen bosgebied te Moergestel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 115 m2 en ligt op Rootven 41 in Moergestel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen