Bedrijfsruimte - Huur

Vlotlaan 639 2681TZ Monster

Informatie aanvragen

€ 76 per m2 per jaar

Vlotlaan 639 2681TZ Monster
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vlotlaan 639 in Monster

Bedrijfsruimte - Huur
195 m2
Moderne functionele Bedrijfsunit met kantoor- en kantineruimte op de 1e verdieping. Totale vloeroppervlak ca. 195 m² verdeeld over twee lagen. Voorzien van o.a. : toiletgroepen, verwarming, verlichting etc. en dus vrijwel zo te betrekken. Prima geschikt voor een kleinschalig productie- of installatiebedrijf. 2 eigen parkeerplaatsen gelegen direct voor de bedrijfsunit. Veel daglicht op de 1e verdieping door de grote raampartij aan de voorzijde. Kortom, deze bedrijfsunit is zeker een bezichtiging waard!
Vraagprijs € 1.175,00 p/mnd. excl. BTW.
Omschrijving
Begane grond: Entree met meterkast, trapopgang en separate deur naar bedrijfshal. Bedrijfshal groot ca. 95 m² met toiletgroep.
1e verdieping: ca. 95 m² kantine- en kantoorruimte met 2e toiletgroep, pantryblok en bergkast/CV ruimte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 76 per m2 per jaar
oppervlakte:
195 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (148)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Teylingen (57), De Woerd (54), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Wateringse Veld (40), Westland Bedrijven Center (34), Honderdland (30), Vlotlaan (26), De Planeten (18), Zichtenburg (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlotlaan 639 in Monster.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Monster? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Vlotlaan te Monster. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 195 m2 en ligt op Vlotlaan 639 in Monster, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen