Bedrijfsruimte - Huur

De Roysloot 4 a 2231NZ Rijnsburg

Informatie aanvragen

€ 19500 /jr

De Roysloot 4 a 2231NZ Rijnsburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Roysloot 4 a in Rijnsburg

Bedrijfsruimte - Huur
205 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rijnsburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Klei-Oost in de buurt Verspreide huizen Rijnsburg te Rijnsburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 205 m2 en ligt op De Roysloot 4 a in Rijnsburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 19500 /jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2005, er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op De Roysloot 4 a in Rijnsburg te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 19500 /jr
oppervlakte:
205 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoge Rijndijk (36), 't Heen-Noord (20), Gasthuiswijk (33), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (13), Cronestein (29), De Baanderij (28), Verspreide huizen Sassenheim (22), Dever (18), Verspreide huizen in het Centrum (18), 't Heen-Zuid (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 't Heen (28), Baanderij (42), Grote Polder (34), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (29), Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (22), Cronesteijn - Fruitbuurt (21), Dever (18), Merenwijk (16), Klei-Oost (noordwijk) (8), 't Ambacht (katwijk) (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Roysloot 4 a in Rijnsburg.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen