Winkel - Huur

Beijerlandselaan 34 b 3074EK Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 156 per m² per jaar

Beijerlandselaan 34 b 3074EK Rotterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Beijerlandselaan 34 b in Rotterdam

Winkel - Huur
130 m2
Omschrijving pand
Zeer representatieve winkelruimte met een totale oppervlakte van circa 130 m² gelegen op een uitstekende locatie aan de Beijerlandselaan 34B, Winkelboulevard Zuid te Rotterdam Zuid.
Indeling
Begane grond voorzijde oppervlakte: ca. 33 m².
Entresolverdieping achterzijde oppervlakte: ca. 32 m².
Souterrain achterzijde (kijkt uit op achtertuin) oppervlakte: ca. 33 m².
Souterrain voorzijde oppervlakte: ca. 32 m².
Achtertuin.
Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt zeer compleet opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Rolluik (voor- en achterzijde);
- Glad afgewerkte wanden en plafond;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Cv-ketel met radiatoren;
- Betegelde toiletruimte met fonteintje;
- Pantry.
Informatie omgeving / bereikbaarheid
Deze winkel maakt onderdeel uit van 'Boulevard Zuid' te Rotterdam. De Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk zijn twee aparte winkelstraten. Samen worden deze straten Boulevard Zuid genoemd. Aan de Boulevard Zuid zijn met name winkels in het middensegment gelokaliseerd die verder worden aangevuld met een beperkter aantal hoger segment winkels.
Om u een indruk te geven van het winkelbestand onderstaand een korte greep uit het huidige aanbod: Albert Heijn, de supermarkt Dunya, Kijkshop, Tanger, Kruidvat, Mediamarkt, sportwinkels, parfumerie, banketbakker Uljee, witgoed en bloemisten. Verder treft u tevens de benodigde restaurants en cafés waardoor de Boulevard Zuid een breed scala voor het winkelend publiek biedt.
De bereikbaarheid met de auto van Boulevard Zuid is goed. Ook met openbaar vervoer is het goed bereikbaar dankzij de tramlijnen 2 en 20 en de buslijn 77. Met de nieuwe tramlijn is de 'Zuiderboulevard' direct verbonden met de nieuwbouwwijk Carnisselande in Barendrecht en het centrum van Rotterdam.
Parkeervoorzieningen
Direct aan de voorzijde is er gelegenheid tot parkeren.
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.975,- per maand exclusief BTW.
Servicekosten
Voor de betreffende winkelruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht.
Datum van oplevering
Per direct.
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.
Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.
Algemeen
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..
IGLO Vastgoed B.V.
De heer F. Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM Rotterdam
Telefoon: 010-213 1231
Fax: 010-213 1235

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 156 per m² per jaar
oppervlakte:
130 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (102), Buurt 00 (64), Cool (60), Oude Noorden (46), Centrum (36), Hillegersberg-Noord (33), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Kralingen-West (29), Hillesluis (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beijerlandselaan 34 b in Rotterdam.

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hillesluis te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 130 m2 en ligt op Beijerlandselaan 34 b in Rotterdam.

 
Informatie aanvragen