Bedrijfsruimte - Huur & koop

Bombaystraat 63 3047BA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 124.500 k.k.

Bombaystraat 63 3047BA Rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Bombaystraat 63 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur & koop
172 m2 - 110 m2
Betreft: Te huur circa 172 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen aan de Bombaystraat 63 te Rotterdam Noordwest.

Ligging en bereikbaarheid: Het object is gelegen op het bedrijvenpark Noordwest, uitermate goed gesitueerd met directe aansluiting op rijksweg A-20 en
A-13.

Oppervlakte: Bedrijfsruimte: ca. 115 m² Kantoorruimte: ca. 57 m² gelegen op de 1e verdieping.

Parkeergelegenheid: voor de deur.

Opleveringsniveau: Het gebouw zal onder de volgende voorzieningen worden opgeleverd:
Bedrijfsruimte:
· Overheaddeur;
· CV-installatie;
· Handmatige overheaddeur;
· Elektrisch anti-inbraakluik;
· Anti-ramkraakvoorzieningen;
· Meterkast, voldoende groepen aanwezig.

Huurprijs: € 795,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Koop: Koop is eventueel bespreekbaar. Koopsom op aanvraag.

Voorschot servicekosten: Nader te bepalen.

Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Huuringangsdatum: Per direct.
 
Huurtermijn: 5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurovereenkomst: De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2003.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compen­satie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
 
Voorbehoud: Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de opdrachtgever.

Algemeen: De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Splunter Bedrijfshuisvesting b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 124.500 k.k.
Totale oppervlakte:
110 m2
In units vanaf:
172 m2
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (115), Spaanse Polder (93), Hoogvliet-Noord (83), Waalhaven-Zuid (45), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42), Vettenoordse polder West (36), Nieuw-Mathenesse (22), 's-Gravelandsepolder (34), Havenbuurt (34), Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Gadering (hoogvliet) (61), Groot Vettenoord (34), Graveland, 's- (33), Schieoevers Zuid (33), Weg En Land (29), Rotterdamseweg Zuid (28), Ommoord (27), De Vergulde Hand (24)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bombaystraat 63 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 110 m2 en ligt op Bombaystraat 63 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen