Kantoor - Huur

Goudse Rijweg 70 3031CH Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 160,- per m² / jaar

Goudse Rijweg 70 3031CH Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Goudse Rijweg 70 in Rotterdam

Kantoor - Huur
575 m2

Nu te huur een schitterend modern ingericht kantoorpand gelegen op triple A locatie aan een van de singels aan de rand van het centrum van Rotterdam.

Algemeen / kenmerken:

Maar liefst 575 m2 kantoorruimte/praktijkruimte voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Je komt binnen in een fijne ruime ontvangstruimte met eigen koffie voorziening. Verder beschikt dit pand over maar liefst 11 lichte moderne kantoor-/vergaderruimten die ieder zijn voorzien van een energiezuinige airco met de functie koelen en verwarmen. Hiermee creëert u gemakkelijk en snel in iedere kantoorruimte een aangenaam klimaat. Verder zijn er in meerdere kantoorruimtes op afstand elektrisch bedienbare luxaflex aanwezig.
Tevens zijn er een ruime archief- en reproruimte/extra vergaderruimte aanwezig in het pand.

Het pand is met hoogwaardige materialen afgewerkt en veel glas, wat een luxe, lichte en ruimtelijke werkomgeving creëert. Zo is de vloer door het gehele pand voorzien van een moderne marmer look tegel. De chique hoge bruine deuren, deurposten en kozijnen geven een warme uitstraling aan het geheel. De ruime keuken met bar is voorzien van een Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjes machine, combimagnetron, vaatwasser en inductie kookplaat. Bij de bar is tevens een ingebouwde wijnkoelkast. Hetgeen een mooie ruimte biedt om te netwerken met klanten of relaties. Tevens is deze ruim keuken/bar uitgerust met grote pooltafel om de vrijdagmiddagborrel een extra dimensie te geven.

Het pand is voorzien van hoogwaardige ICT systemen wat tevens betekend dat iedere werkplek is uitgerust met een vaste internetaansluiting. Uiteraard is er een glasvezelverbinding aangesloten voor snel internet. Verder is het gehele pand energiezuinig uitgerust met LED verlichting.

Het kantoor beschikt over 5 toiletten, waarvan twee toiletten zijn voorzien van een extra urinoir en is er één mindervalidetoilet aanwezig. Tevens is er een mindervalide lift aanwezig voor de toegang naar de kantine.

Het pand is uitermate geschikt om te gebruiken als kantoor- of praktijkruimte.
Vergroot uw zichtbaarheid door gebruik te maken van de mogelijkheid om een eigen unieke uitstraling naar buiten toe te creëren.

Voorzieningen:

Het object zal worden opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:

• Ruime wachtruimte met eigen koffiemachine
• Geheel voorzien van vloerverwarming
• Iedere ruimte met een separate klimaatbeheersing (verkoeling/verwarming)
• Zonwering separaat te regelen per ruimte
• Marmer look tegelvloer
• Dubbel glas
• Deels voorzien van inbraakpreventie voor de ramen
• LED verlichting
• Dubbele schuifdeur bij entree
• Complete keuken met bar
• 2 toiletgroepen
• Glasvezelverbinding
• 11 kantoorruimtes
• 1 archiefruimte
• 1 reproruimte/extra vergaderruimte

Locatie en bereikbaarheid:

Het pand ligt op een goed bereikbare zichtlocatie aan de rand van Kralingen gelegen tegen het centrum van Rotterdam. Binnen een kleine kilometer staat u midden in het bruisende stadscentrum met diverse horecagelegenheden. De A16 en A20 zijn op enkele autominuten bereikbaar. Tevens is het openbaar vervoer als een metrostation en bus voorziening om de hoek.

Parkeergelegenheid:

In overleg zijn er een tiental parkeerplekken in de parkeergarage te huur. Rondom het pand is er ook de mogelijkheid voor openbaar parkeren.

Huurprijs:

Kantoorruimte: € 160,00 per m2 (bvo) per jaar (eventueel te vermeerderen met de BTW).
Servicekosten: € 30,00 per m2 per jaar (te vermeerderen met de BTW).
Parkeerplaatsen: €100,00 per pp per maand (eventueel te vermeerderen met de BTW).

Datum van oplevering:

In overleg

Wijze van oplevering:

In huidige staat. De ruimte is in overleg deels gemeubileerd te huur.

In overleg is het mogelijk om aanpassingen aan te brengen in de kantoorruimtes, mits met behoud van de hoogwaardige afwerking.

Huurbetalingen:

Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurgarantie:

Huurder dient een bankgarantie te stellen, in de vorm van een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:

Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoor? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Goudse Rijweg 70 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoor inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 160,- per m² / jaar
oppervlakte:
575 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (72), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), Donkersloot (42), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Donkersloot-Zuid (19), Barendrecht-Oost (18), Fascinatio (16), Donkersloot-Noord (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Goudse Rijweg 70 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Rubroek te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 575 m2 en ligt op Goudse Rijweg 70 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen