Kantoor - Koop - Rustplaets

Westplein 12 3016BM Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Westplein 12 3016BM Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
in Rustplaets op Westplein 12 in Rotterdam

Kantoor - Koop
1500 m2 - 20 m2

Op zoek naar nieuwe kantoorruimte in het Centrum van Rotterdam? In dit prachtige karakteristieke kantoorpand uit 1877 zijn volledig gerenoveerde kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar. De kantoorruimtes kun je hier huren onder flexibele voorwaarden en met veel faciliteiten. De kantoren zijn al ingericht, er wordt schoongemaakt en je kunt gebruik maken van een vergaderruimte, een bemande receptie, printservice, koffie en thee en er is een verzorgde lunch. Het is al mogelijk om hier een 2-persoonskantoor te huren vanaf € 575,- per maand all-in (exclusief btw).

Wil je een dag gratis komen proefwerken om te kijken of deze locatie bij je past? Laat het ons weten en we plannen een afspraak voor je in.

Locatie en bereikbaarheid.
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De rijkswegen A15 en A20 liggen op enkele minuten rijafstand van het kantoorpand. Per openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. In de nabije omgeving zijn diverse tram-, metro- en bushaltes.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
20 m2
In units vanaf:
1.500 m2
Parkeerplaatsen:
9
Parkeerkosten:
€ 1.500,-
Beschikbaar per:
In overleg
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Stadsdriehoek (16), Middelland (12), Donkersloot (9), Nieuwe Werk (9), Nieuwe Westen (9), BT Cornelisland (8), Vreewijk (8), Centrum (5), Hoogvliet-Noord (7), Oostbuurt (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Donkersloot-Zuid (8), Slachthuisweg Stena (8), Bijdorp (6), Hoofdweg-Noord (4), Rivium (3), Gadering (hoogvliet) (5), Barendrecht-Oost (4), De Bosschen (2), Fascinatio (2), Rotterdam Noordwest (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westplein 12 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Werk te Rotterdam. Dit kantoor met de naam “Rustplaets” heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 20 m2 en ligt op Westplein 12 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen