Kantoor - Huur - Rustplaets

Westplein 12-14 3016BM Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 119 per m2 per jaar

Westplein 12-14 3016BM Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Rustplaets op Westplein 12-14 in Rotterdam

Kantoor - Huur
115 m2 - 20 m2
Betreft
Bijzonder stijlvolle en representatieve kantoorruimte in het historische kantoorpand ‘Rustplaets’, gelegen aan het Westplein 12-14 te (3016 BM) Rotterdam. De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en in het souterrain en is ingedeeld in diverse kantoorkamers.

Locatie
Het historische Scheepvaartkwartier geldt als één van de mooiste en meest prominente locaties voor de zakelijke dienstverlening en is zeer centraal aan de rand van het centrum van Rotterdam gelegen. Met de statige lanen als de Parklaan en de vernieuwde boulevards langs de Maas en de Veerhaven maakt het Scheepvaartkwartier tot een levendige en mooie werkomgeving. Direct aan de sfeervolle Veerhaven bevindt zich de sociëteit KR&ZV “De Maas”. Op loop afstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)café’s, zoals: Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, The Harbour Club, Dewi Seri, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso. Tevens bevindt zich op loopafstand onder meer een Albert Heijn en de culinaire boulevard (Zeevishandel Schmidt).

Bereikbaarheid
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, 20, 23, 25 en metro - Leuvehaven) is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug. Tevens stopt de watertaxi recht voor deur in de Veerhaven. Hiermee bereikt u binnen 2 minuten de Kop van Zuid en liggen ook restaurants als Hotel New York en Las Palmas binnen handbereik.

Oppervlakte / indeling
Souterrain         ca. 313 m2 kantoorruimte
Begane grond  ca. 317 m2 kantoorruimte
Totaal               ca. 630 m2 kantoorruimte

Kenmerken & voorzieningen
De kantoorruimte is voorzien van onder andere:
- fraaie voorgevel met diverse ornamenten;
- representatieve entree met ontvangstruimte en receptiebalie;
- lift;
- 2 trappartijen;
- vloerbedekking;
- indeling in diverse kantoorkamers
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- binnen-en buiten zonwering;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- bel-/intercomsysteem;
- gescheiden toiletgroepen per bouwlaag;
- zonwering / markiezen;
- stadverwarming;
- grote ramen en voldoende daglichttoetreding souterrain;
- lunch-/vergaderruimte in het souterrain;
- achter entree naar parkeerplaats in souterrain;
- aanwezige databekabeling UTP cat-5..

Parkeren
Er zijn 9 parkeerplaatsen beschikbaar op het achtergelegen omheinde parkeerterrein. De parkeernorm is 1:73. Daarnaast zijn er (voldoende) betaalde openbare parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Via Stadstoezicht Parkeren Rotterdam kunnen parkeervergunningen (ca. € 30,-- per maand) worden aangevraagd. Tevens zijn er parkeermogelijkheden in de parkeergarage ‘Erasmusbrug’ en “Westerpark”, hier kunnen tevens parkeerabonnementen worden aangeschaft.

Huurprijs
Kantoorruimte           :  v.a. €    140,-- per m2 per jaar
Parkeerplaatsen       :         € 1.500,-- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder is als achteraf verrekenbaar voorschot servicekosten verschuldigd een bedrag van € 30,-- exclusief BTW per m2 per jaar gehuurde kantoorruimte.

Huurtermijn
Tot en met 31 juli 2017. Een eventuele langere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurovereenkomst
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2003).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 119 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
20 m2
In units vanaf:
115 m2
Parkeerplaatsen:
9
Parkeerkosten:
€ 1.500,-
Beschikbaar per:
In overleg
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (125), Cool (77), Oude Westen (50), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (39), Hoogvliet-Noord (33), BT Vaanpark 2 (34), Donkersloot (34), BT Bijdorp (33)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Rotterdam Noordwest (39), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Barendrecht-Oost (22), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Donkersloot-Zuid (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westplein 12-14 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Werk te Rotterdam. Dit kantoor met de naam “Rustplaets” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 20 m2 en ligt op Westplein 12-14 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen