Bedrijfsruimte - Huur

Ekkersrijt 1331 5692AJ Son en breugel

Informatie aanvragen

€ 90 per m2 per jaar

Ekkersrijt 1331 5692AJ Son en breugel
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ekkersrijt 1331 in Son en breugel

Bedrijfsruimte - Huur
340 m2 - 220 m2
Op goede locatie gelegen, kleinschalige bedrijfsruimte met een grote kantoorruimte op de begane grond en 2 kantoorruimten op de eerste verdieping, voorzien van heteluchtverwarming en centrale verwarming en 4 eigen parkeerplaatsen.
Het object is gelegen op bedrijventerrein "Ekkersrijt" en biedt uitstekende aansluitingen op het snelwegennet.
Opp. Kantoorruimte(n) circa 120 m2
Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 220 m2
Perceelsoppervlakte circa 450 m2
Aanvaarding in overleg
Huurprijs € 20.000,- per jaar exclusief BTW
OMGEVINGS-FACTOREN LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Ekkersrijt" aan de rand van Eindhoven en Son. In de directe omgeving zijn onder andere de navolgende bedrijven gehuisvest: Ricas, Bakker Fijnmetaal, KS Packaging, Decor Son en Creative Partners.
BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein "Ekkersrijt" is uitstekend bereikbaar. De locatie is gelegen in de nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A-2, A-58 en A-50 op korte afstand gelegen zijn. Daarnaast is ook de "Kennedylaan" als hoofdweg naar de Eindhovense binnenstad en binnenring, snel en eenvoudig te bereiken.
BESTEMMING
Op het bedrijventerrein mogen zich milieuvriendelijke bedrijven vestigen.
TYPE OBJECT
Het betreft een in systeembouw uitgevoerd object met damwandprofielen en gevelpanelen, metselwerk wanden en een plat dak voorzien van een lichtstraat. Het object is uitstekend geïsoleerd.
De onderverdeling van de vloeroppervlakte is als volgt:
- Bedrijfsruimte begane grond ca. 220 m2
- Kantoorruimte op de begane grond ca. 60 m2
- Kantoorruimte op de eerste verdieping ca. 60 m2
PARKEREN
Het object beschikt over twee keer twee eigen parkeerplaatsen, welke zijn gelegen aan de voorzijde van het object. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg.
INDELING
KANTOORRUIMTE
Entree, hal met garderobe biedt toegang aan de kantoorruimte op de begane grond via de linker en rechterzijde van het pand.
Kantoorruimte I: Grote kantoorruimte voorzien van systeemplafond met lichtarmaturen, aluminium pui en bergkast. Voorheen twee kantoorruimten.
Tussenportaal met de daaraan gelegen toiletunit en trapopgang naar de 1e verdieping.
Kantoorruimte II: Kantoorruimte voorzien van systeemplafonds.
Vanuit kantoorruimte II is de open kitchenette bereikbaar. De kitchenette is voorzien van een keukenblok en close- boiler. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de c.v.-installatie ten behoeve van de verwarming van de kantoorruimten.
BEDRIJFSRUIMTE
Ruime bedrijfshal oppervlakte ca. 220 m2, voorzien van lichtstraat, monolithisch afgewerkte betonvloer en handbediende overheaddeur met loopdeur.
De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 5,4 meter en is verder voorzien van een krachtstroomaansluiting en een heater ten behoeve van de verwarming.
ALGEMEEN
  • Het object is voorzien van de navolgende voorzieningen:
  • Het object is voorzien van een isolatiepakket, bestaande uit dakisolatie, muurisolatie aan de buitenzijde en thermische beglazing;
  • Handbedienbare overheaddeur met loopdeur;
  • Vluchtdeur aan de achterzijde met extra veiligheidssloten;
  • Lichtstraat in het dak;
  • Brandpreventie middelen, waaronder een brandhaspel;
CONDITIES
HUURTERMIJN
In overleg. Bij voorkeur 5 jaren met 5 optiejaren.
INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag ( 2000 = 100 ), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
HUURBETALING
Per maand vooruit.
BTW
De huurprijs wordt verhoogd met BTW.
OPZEGTERMIJN
6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds.
ZEKERHEIDSSTELLING
Doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 90 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
220 m2
In units vanaf:
340 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (79), Hurk (78), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20), Schooten (18), Genderbeemd (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14), Eeneind Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ekkersrijt 1331 in Son en breugel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Son en breugel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ekkersrijt te Son en breugel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 220 m2 en ligt op Ekkersrijt 1331 in Son en breugel, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen