Kantoor - Huur

Ekkersrijt 4309 5692DJ Son en breugel

Informatie aanvragen

€ 50.000,- per jaar

Ekkersrijt 4309 5692DJ Son en breugel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Ekkersrijt 4309 in Son en breugel

Kantoor - Huur
850 m2

Beschrijving object : Zelfstandige showroom met kantoor op zichtlocatie!
Locatie / Ligging: Het representatieve bedrijfscomplex is op een markante zichtlocatie in complex "De Sonse Poort" gelegen op het gewilde bedrijventerrein Ekkersrijt, gesitueerd in de driehoek Best-Eindhoven-Son. De bebouwing op dit gedeelte van het Ekkersrijt dateert merendeels uit eind jaren negentig en kan daarom over het algemeen als modern en representatief worden gekwalificeerd. In de directe nabijheid is Meubelplein Ekkersrijt gesitueerd alsmede het prachtige bedrijvenpark “Science Park Eindhoven”. In het complex, waarin deze unit beschikbaar komt, zijn verder AED Partner, Genzo Zonwering en Arthrex Nederland gevestigd. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de bedrijven Van Enckevort, IKEA, Grando Retail, Tridec, Pontmeyer, Office Center, Knaapen Groep, Strukton en Het Grafisch Centrum.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op het bedrijventerrein is een bushalte op loopafstand aanwezig.
Postcode : 5692 DJ.
Bereikbaarheid per auto : De aansluiting met de snelweg A58 (Eindhoven-Breda) is op korte afstand gelegen en sluit direct aan op de snelweg A2 (Eindhoven-Amsterdam), waardoor de bereikbaarheid zeer goed te noemen is. De snelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is ook op zeer korte afstand gelegen. Alle op- en afritten liggen op hoogstens 2 minuten rijden waardoor de bereikbaarheid dus uitstekend is. Eindhoven Airport is op ca 15 minuten gelegen.
Kadastrale gegevens: Gemeente Son en Breugel, Sectie B, Nummer 2555, Grootte 88 are en 92 centiare (= 8.892 m²), gedeeltelijk.
Onderscheidend: - zichtlocatie; - ruim en mooi opgezet perceel met ruime parkeergelegenheid; - bedrijfsruimte met alle noodzakelijke voorzieningen; - instapklaar.

Oppervlakten: ca 335 m² showroom, ca 335 m² bedrijfsruimte en ca 180 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein is enerzijds een ruime parkeerplaats aanwezig, anderzijds kan er direct voor de voorgevels ook geparkeerd worden in de parkeerhavens.
Bouwjaar: 1998.
Opleveringsniveau: Bedrijfsruimte / showroom
- betonvloer, monolitisch afgewerkt (draagvermogen ca 2.000 kg/m²);
- verlichting middels TL opbouwarmaturen;
- elektrische bedienbare overheaddeur met loopdeur;
- ca 6 m¹ vrije hoogte;
- daglichttoetreding achtergevel;
- verwarming middels heater;
- geisoleerd.

Kantoorruimte (etage)
- systeemplafonds met inbouw TL verlichtingsarmaturen;
- luchtbehandelinginstallatie i.c.m. topkoeling;
- verwarming middels radiatoren;
- kabelgoten;
- sanitaire voorzieningen;
- pantry;
- aluminium kozijnen met isolerende beglazing;
- brandblusvoorzieningen;
- te openen ramen.
Energielabel: A.
Bestemming: Zie bijlage.
Datum beschikbaar: Per direct !

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs inclusief parkeren:€ 50.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 50.000,- per jaar
oppervlakte:
850 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Buitengebied (49), Hurk (38), Fellenoord (32), Industrieterrein Ekkersrijt (9), Bergen (30), Achtse Barrier-Gunterslaer (16), Villapark (15), Nuenen-Noord (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Ekkersrijt (9), Flight Forum (27), Breeven (19), Achtse Barrier (15), T Zand (14), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (9), Kade (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ekkersrijt 4309 in Son en breugel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Son en breugel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Ekkersrijt te Son en breugel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 850 m2 en ligt op Ekkersrijt 4309 in Son en breugel, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen