Bedrijfsruimte - Huur

Herastraat 41 5047TX Tilburg

Informatie aanvragen

€ 57 per m2 per jaar

Herastraat 41 5047TX Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Herastraat 41 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
864 m2 - 820 m2
Herastraat 41, Tilburg
LIGGING
De te verhuren bedrijfs -/kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Vossenberg, de Herastraat. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.
Het bedrijventerrein Vossenberg kenmerkt zich door de grote diversiteit aan bedrijven, met name kenmerkt zich de omgeving door een diversiteit aan soortgelijke bedrijvigheid en gedeeltelijk groot detailhandels voorzieningen. Veel grote, nationale en internationale productiebedrijven en logistieke dienstverleners zijn gevestigd op Vossenberg. In totaal gaat het om ruim 200 bedrijven. Gevestigd zijn onder andere Sony, Samsung, Iris Oyama, DHL/Epson, Ingram Micro, Versteijnen, Hermex Distribution, Raab Karcher, ELHO en Reining.
BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de A261 (Tilburg-Waalwijk) en de noordwesttangent die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is het bedrijventerrein opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.
DOELGROEP
Bedrijven en overige gebruiksmogelijkheden.
ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.
De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping. De kantoorruimte is toegankelijk middels de entree aan de voorzijde van het gebouw.
OPPERVLAKTEN
Circa 136 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping
Circa 864 m² bedrijfsruimte
INDELING
Begane grond; de entree aan de voorzijde geeft toegang de ontvangstruimte en de receptie met kantoorruimte. De kantoorruimte is voorzien van airconditioning. Vanuit de ontvangstruimte wordt de bedrijfshal bereikt. Deze bedrijfsruimte van circa 864 m² met een vrije hoogte van circa 6,5 meter. Het geheel is opgebouwd uit een betonskelet met kalkzandsteen tussenmuren. In het dak zijn lichtkoepels aangebracht wat het geheel tot een lichte werkruimte maakt. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4 x 4,5 meter aangebracht. In de ruimte zijn diverse brandslanghaspels aanwezig alsmede de benodigde vluchtdeuren.
Het object wordt verwarmd middels stadsverwarming, de installatie hiervan is geplaatst in een afgesloten ruimte welke voor de daartoe bevoegde instanties bereikbaar is middels een deur aan de voorzijde. In de bedrijfsruimte is een toiletgroep met een gescheiden dames- en herentoilet aanwezig.
OPLEVERNIVEAU
Kantoorruimte
- pantry
- toiletgroep
- elektrisch bedienbare overheaddeur
- heaters in bedrijfsruimte
- vloeistofdichte vloer, maximale belasting 1.500 kg/m² in de bedrijfsruimte
- radiatoren in de kantoorruimte, gedeeltelijk in combinatie met airconditioning
- systeemplafond met armaturen in de kantoorruimte
- stadsverwarming en wateraansluiting
- pantry
- toiletgroep
Bedrijfsruimte
- elektrisch bedienbare overheaddeur
- heaters in bedrijfsruimte
- vloeistofdichte vloer, maximale belasting 1.500 kg/m² in de bedrijfsruimte
- radiatoren in de kantoorruimte, gedeeltelijk in combinatie met airconditioning
- stadsverwarming en wateraansluiting
- elektra-aansluiting (3 x 125 Amp)
PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid aanwezig is.
HUURPRIJS
€ 55.000,- exclusief BTW en servicekosten per jaar
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau vo

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 57 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
820 m2
In units vanaf:
864 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 4000 m tot 5000 m
Gebied:
Industrieterrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1995
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Rijen (46), Verspreide huizen Goirle (40), Tichelrijt (35), Industrieterrein-Oost (27), Industrieterrein Heikant (13), Bedrijventerrein De Kets (23), Het Laar (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Haansberg (36), Tijvoort (34), Kanaalzone (27), Tichelrijt I (25), Everdenberg (13), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herastraat 41 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 820 m2 en ligt op Herastraat 41 in Tilburg, dit adres ligt op een industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen