Kantoor - Huur

J. Asselbergsweg 1 5026RP Tilburg

Informatie aanvragen

€ 115,- per m² / jaar

J. Asselbergsweg 1 5026RP Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op J. Asselbergsweg 1 in Tilburg

Kantoor - Huur
175 m2 - 200 m2

In een vrijstaand kantoorgebouw gelegen op zichtlocatie aan de ingangsweg van bedrijvenpark het Laar, uitstekend bereikbaar gelegen langs de A58 en de Ringbaan Zuid is kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Het object is totaal groot circa 1.500m2 kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen, beschikt over 50 parkeerplaatsen op eigen terrein, is hoogwaardig afgewerkt en zeer representatief. In het gebouw is gevestigd het bedrijf Optisport, specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra en indoorspeelparadijzen. Optisport heeft het grootste gedeelte van het gebouw in gebruik en er is op de verdieping kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De bijzonder fraaie centrale entree en kantine op de begane grond zijn in overleg beschikbaar voor gezamenlijk gebruik.

Oppervlakte
In het gebouw is op de verdieping circa 175m2 tot 200m2 kantoorruimte (inclusief 15% opslag algemene ruimten) voor verhuur beschikbaar.

Parkeren
Er zijn in totaal voor het kantoorgebouw 50 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de achterzijde.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt:
- € 115,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW
De aanvangshuurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt:
- € 250,-- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 115,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
175 m2
Parkeerplaatsen:
50
Parkeerkosten:
€ 250,-
Beschikbaar per:
In overleg
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van J. Asselbergsweg 1 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Het Laar in de buurt Het Laar te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op J. Asselbergsweg 1 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen