Winkel - Huur

Piusplein 26 5038WN Tilburg

Informatie aanvragen

€ 130 per m2 per jaar

Piusplein 26 5038WN Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Piusplein 26 in Tilburg

Winkel - Huur
1672 m2 - 394 m2
Piusplein 26 t/m 30 te Tilburg.
Object:
Te huur circa 1.672m² winkelruimte gelegen op de begane grond van het prestigieuze nieuwbouwproject “De Stadswachter”. Deelverhuur van de ruimtes is bespreekbaar vanaf 295m² en totaal heeft de ruimte een frontbreedte van circa 63 meter.
De te huur aangeboden ruimte is direct gelegen aan het Piusplein in het centrum van Tilburg op loopafstand van het kernwinkelgebied en NS Centraal Station.
In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Albert Heijn, Birstol, Kruidvat, Bever Sport, Mc Donald”™s, Van Dal Mannenmode en de openbare bibliotheek.
Zowel middels het openbaar vervoer als per auto is het project goed te bereikbaar. Onder winkelruimte bevind zich een parkeergarage en ook het achterliggen de Koningsplein beschikt over een grote parkeergarage van 450 plaatsen. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op circa 300 meter afstand van het Stadshuisplein.
Algemeen:
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen.
Oppervlakte:
Het object omvat:
- ca. 1.672m² winkelruimte op de begane grond.
Deelverhuur behoort tevens tot de mogelijkheden. Units zijn beschikbaar vanaf circa 295m².
Parkeren:
Naast het object is een parkeerkelder gelegen, tevens zijn de parkeergarages Koningsplein en Emmapassage op loopafstand van het object gelegen.
Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 130,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.
Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.
Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.
Naar verwachting zal het gehele project in het 2de kwartaal van 2015 worden opgeleverd.
Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.
Contract:
Standaard R.O.Z. contract.
Voorzieningen:
De ruimte wordt casco opgeleverd, inclusief de volgende voorzieningen:
- nutsvoorzieningen met voldoende capaciteit tot in de meterkast(en);
- winkelpuien, flexibel indeelbaar zodanig dat het eenvoudig is om de entree te verplaatsen;
- pantry, met warmwatervoorziening (per winkelunit);
- toilet met voorportaal (per winkelunit);
- afgewerkte betonvloer;
- opstelplaatsen voor eventuele koelingen in de kelder;
- optioneel een aansluiting, middels een lift, die toegang biedt aan de parkeergarage onder het Koningsplein.
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.
Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 130 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
394 m2
In units vanaf:
1.672 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (109), Oisterwijk-Centrum (32), Het Zand (27), De Schans (23), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (14), Het Goirke (10), Hilvarenbeek (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Piusplein 26 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 394 m2 en ligt op Piusplein 26 in Tilburg, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern en stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen