Kantoor - Huur

Schouwburgring 2 5038TL Tilburg

Informatie aanvragen

€ 125 per m2 per jaar

Schouwburgring 2 5038TL Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Schouwburgring 2 in Tilburg

Kantoor - Huur
93 m2
LIGGING
De winkelruimte met kantoorruimte is gelegen aan de Schouwburgring welke grenst aan de stadskern. Aan de overkant van de Schouwburgring bevindt zich de Schouwburgpromenade die overgaat in de gezellige Oude Markt met vestigingen van diverse horecagelegenheden (o.a. Anvers, Sinjoor en Bolle) die vervolgens aansluit op de A-1 winkelstraat, de Heuvelstraat. Aan de Schouwburgring zijn diverse prominente retailers gevestigd zoals Mitra, Beter Horen, Runnersworld en Kijkshop, Bruna, Prénatal, Zeeman, Dynabite, Kruidvat, en Perry Sport.
BEREIKBAARHEID
Het stadscentrum is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand, ook zijn er busstopplaatsen aan de Schouwburgring gesitueerd. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken.
DOELGROEP
Zeer geschikt als (balie)kantoor of winkelruimte. De verdiepingen zijn daarnaast zeer geschikt voor individuele kantoorgebruikers.
ALGEMEEN
De Schouwburgring is een aantrekkelijk (deels overdekt) winkelgebied dat zich bewezen heeft als een succesvolle formule, gelet op de mix van regionale detaillisten alsmede landelijke ketens die zich alhier hebben gevestigd.
Het aangeboden winkelpand is te splitsen een zeer markant in het zicht springende winkel of kantoor met op de verdieping maximaal drie zeer aantrekkelijke zelfstandige kantoren (bereikbaar met lift).
De entree voor de kantoren zal binnenkort worden genoveerd waardoor de drie kantoorverdiepingen een eigen representatieve entree verkrijgen.
Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor laden en lossen. Door de realisatie van de heringerichte cityring komt de Schouwburgring nog beter tot zijn recht. En de ligging direct bij een belangrijke parkeergarage, Louis Bouwmeesterplein, maakt dat veel bezoekers van de stad passant zijn bij deze winkel.
OPPERVLAKTEN
Kelder : ca. 200m² VVO
Begane grond : ca. 180m² VVO
Eerste verdieping : ca. 93m² VVO
Tweede verdieping : ca. 93m² VVO
Tweede verdieping : ca. 93m² VVO
Frontbreedte : De frontbreedte van de winkelruimte is aanzienlijk zowel aan de Schouwburgringzijde als aan de Louis Bouwmeesterpleinzijde als aan Kloosterstraatzijde door de unieke ligging optimaal.
PARKEREN
Er is in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage Louis Bouwmeesterplein, welke direct aan de achterzijde van de aangeboden ruimte is gelegen, alsmede parkeerplaatsen aan de Schouwburgring zelf (beide betaald parkeren).
VOORZIENINGEN
Het object is/wordt voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- Pantry;
- Toilet-unit
- Radiatorenverwarming
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Airconditioning;
- Personenlift
- Nieuwe entree kantoren;i
- Overig casco
BESTEMMING
Detailhandel alsmede dienstverlening (maatschappelijk en zakelijk).
HUURPRIJS
Begane grond (met deel kelder) : € 45.000,= exclusief BTW per jaar;
Eerste verdieping : € 9.000,= exclusief BTW per jaar;
Tweede verdieping : € 9.000,= exclusief BTW per jaar;
Tweede verdieping : € 9.000,= exclusief BTW per jaar;
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 35,= ex BTW per m² per jaar als voorschot op de werkelijke kosten per jaar. jaarlijks zullen de werkelijke kosten op nacalculatie worden verrekend.
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 jaar of 10 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.
OVEREENKOMST
Voor de Begane Grond het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2008,winkelruimte- en overige bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
Voor de verdiepingen het moddel van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125 per m2 per jaar
oppervlakte:
93 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schouwburgring 2 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Centrum te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 93 m2 en ligt op Schouwburgring 2 in Tilburg, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen