Kantoor - Huur

Warmondstraat 114 5036BT Tilburg

Informatie aanvragen

€ 125 per m2 per jaar

Warmondstraat 114 5036BT Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Warmondstraat 114 in Tilburg

Kantoor - Huur
155 m2
Warmondstraat 114 te Tilburg
Object:
Te huur ca. 155m² moderne kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de Warmondstraat te Tilburg.
De kantoorruimte bestaat uit een zelfstandige entree met baliefunctie, verschillende kantoorvertrekken en een ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron. In de directe omgeving zijn gevestigd een fysiotherapie praktijk, huisartsenpraktijk en het Reeshof College.
Ook is men in de Reeshof bezig met de realisatie van het nieuwbouwproject Stadsplein Forum. In dit complex komt een unieke mix van wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg aanwezig.
De Warmondstraat heeft een bijzonder goede ligging nabij NS station Reeshof. Daarnaast is de locatie op korte afstand gelegen van de N282 waardoor ook de snelwegen A58 en A27 en tevens het stadscentrum van Tilburg per auto goed te bereiken is.
Algemeen:
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier.
Parkeren:
Voor de kantoorruimte is (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 110,-- per m² per jaar exclusief BTW.
Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.
Door of vanwege verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
Omschrijving Eenheidprijs € per maand
Rioolonderhoud: 1,72
Glasfonds/-verzekering: 1,78
Schoonmaken algemene ruimten: 2,36
Water algemeen: 1,05
Glas wassen: 39,89
Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.
Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.
Kortere huurperiodes zijn in overleg bespreekbaar.
Contract:
Standaard R.O.Z. contract.
Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
Kantoorruimte
- elektronische toegang/ schuifdeur;
- representatieve entree met baliefunctie;
- volledig ingerichte keuken;
- klimaatsysteem aanwezig in de kantoorruimte;
- brand- en ontruimingsinstallatie, brandslanghaspels;
- kabelgoten ten behoeve van elektra- en databekabeling;
- sanitaire voorzieningen;
- invalide toilet;
- alarminstallatie.
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.
Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125 per m2 per jaar
oppervlakte:
155 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Verspreide huizen Rijen (32), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Warmondstraat 114 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Witbrant te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 155 m2 en ligt op Warmondstraat 114 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen