Kantoor - Huur

Laan der Techniek 10 3903AT Veenendaal

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Laan der Techniek 10 3903AT Veenendaal
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan der Techniek 10 in Veenendaal

Kantoor - Huur
225 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Veenendaal? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Ambacht / Nijverkamp in de buurt Het Ambacht te Veenendaal. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 225 m2 en ligt op Laan der Techniek 10 in Veenendaal, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1975
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Laan der Techniek 10 in Veenendaal te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
225 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Faktorij en De Vendel (59), Frankeneng (20), De Compagnie (37), Centrum (15), Heestereng (12), De Batterijen (17), Verspreide huizen Het Binnenveld (16), Koopcentrum (15), Lunterse Veld (14), Reehorst (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Vendel (42), De Compagnie (37), Frankeneng (18), Ambacht / Nijverkamp (30), Heestereng (15), De Batterijen (17), De Faktorij (17), Horapark (9), Business En Science Park: Agro Business Park 1 (9), Bedrijvenpark De Vallei (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan der Techniek 10 in Veenendaal.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen